Solvalla la 18.06. klo 17:37

Ravit - Kymi GP

Kymi GP mennään suosikkitipsillä!

Kymi GP:ssä on jaossa voittajalle sata tonnia, ja Kouvolaan saadaan vuodesta toiseen hieno päälähtö. Kilpailu kiinnostaa sekä ranskalaisia että ruotsalaisia, ja paikalle lennätetään vuodesta toiseen hienoja kilpahevosia. Tämä lähtö kannattaa kyllä vahtia, vaikkei ravit muuten soittaisikaan sielun kannelta. Kärpänen voi puraista, kun katsoo hienoja valjakoita!

Ruotsalaisista kiinnostavimmat hevoset ovat Önas Prince sekä Oscar L.A. Önas Prince olisi ollut Elitloppetissa varmasti kolmen parhaan joukossa, mutta lopussa tullut laukka vei isot rahat sivu suun. Luokka on hevosella hurja, mutta takarivin paikka on miinusta. Loppet-viikonlopun toinen hurjimus oli Oscar L.A, joka eteni kuolemanpaikalta kärkeen ja katosi maisemaan. Kouvolassa nähdään, mihin Joakim Lövgrenin suosikki riittää tällä tasolla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISĂ„Ă„

Viime vuoden voittaja Ce Bello Romain on varteenotettava valjakko näihin karkeloihin, mutta suosikki se ei tällä kertaa ole. Tämän roolin ja samalla tipsin saa hurjaluokkainen Earl Simon, joka on palannut geimiin ryminällä hankosidevammasta toivuttuaan. Oriilla on Belgian ja Ranskan lähdöistä neljä tikkua alla, ja lujaa lähtevä hurjimus voi johtaa kilpailun jokaista metriä.

Earl Simon saa Mr Greeniltä voittajavihjeen – kerroin 2,75 riittää perustason betsiin. Todennäköisyys voitolle huitelee 40% kantturoissa. Ei muuta kuin betsi sisään ja totolähetys tulille!

10 euroa pelirahaa