Solvalla la 17.09. klo 15:55

Ravit - Seinäjoki, lähtö 10

Suosikillamme on kunto kohdallaan, ja tällä kertaa ei tarvitse kiriä liian kaukaa

Viikon ravinosto tulee Seinäjoen lämminveristen avoimesta lähdöstä. Kyseessä on aivan ”tavallinen” 75-lähtö, eikä tällä kertaa kisailla erityisen suurista seteleistä. Mukaan on viivalle tullut tästä huolimatta pari aika mukavaa menijää, ja pelinäkemyskin tästä lähdöstä löytyy melko vaivoitta. Tällä kertaa päästään jännittämään suosikkibetsiä.

Consalvo jäi pari viikkoa sitten Suomen mestaruuslähdössä neljänneksi, mutta Markku Niemisen valmentamaa Ari Moilasen ajokkia ei käy suorituksesta moittiminen. Takarivistä startannut voimakas ori tuli todella kovalla kirillä aivan toivottomista asemista totosijan tuntumaan. Harmi valjakolle, etteivät asetelmat olleet lähdössä tuon paremmat. Consalvo on osoittanut hyvää kuntoa jo pitemmän aikaa, ja on tässä lähdössä Uhmapelaajien ranking numero 1.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRĂ„TYKSELLĂ„

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TĂ„STĂ„

Next Directionin suoritukset ovat tällä kaudella heitelleet paljonkin. Parhaimmillaan ikääntyvä hevonen on ollut edelleen oikein hyvä – kuten Suomen mestaruudessa – mutta joukkoon on mahtunut myös melko puolivillaisia esityksiä. Ykkösradalta Hannu Torvinen karauttaa lähtönopean ruunan keulaan, ja johtoa kestänee loppusuoralle asti – kenties jopa maaliin?

Muista maininnan arvoisista hevosista American Hero vaikuttaa nousukuntoiselta, Thai Profit oli Joensuussa keulasta pehmeä, ja Farzad Boko saa hyvältä paikalta tällä kertaa paremman juoksun kuin Torniossa. Näiden voittoon tarvitaan jo onneakin. Pelivalinta näillä kertoimilla on ehdottomasti Consalvo. Veto Mr Greenille, joka on hevosmiesten ja -naisten valinta.

10 euroa pelirahaa