ke 23.09. klo 22:51

Solvalla, lähtö 10 - Juvelens Miss F.

Juvelens Miss F. vihdoin hyvällä lähtöpaikalla!

Tämänpäiväisen Uhmapelaajien ravikimpan lisäksi väsätään kylkeen myös ravitipsi, joka tulee länsirannikon puolelta Solvallan radalta. Kyseessä on 86-pelin lopettava, hyvin tavallisten lämminveristen rahasarja.

Kim Erikssonin naruttama Juvelens Miss F. on viimein päässyt eroon takarivin kirouksesta ja tänään hevosen voilokissa lukee lähtönumero #3. Nelivuotias tamma ei ole ensimmäisiin askeliin mikään raketti, mutta saanee silti hyvät asetelmat tämän illan kisaan.

EUROLLA 10€ ILMAISVETO – ILMAN KIERRÄTYSVAATIMUSTA

Siirry betsaamaan Casino Winnerille ja nappaa uuden asiakkaan tarjous lapaan. Saat nyt eurolla 10 euron ilmaisvedon – ja nettovoitot puhtaana käteen!

NAPPAA ILMAISVETO

Kahdessa viimeisessä startissaan tamma on esittänyt kovat kirit ja viimeksi se rallatti loppusuoran aidanviertä nousten täysin toivottomista asemista kolmanneksi. Kunto on siis kohdallaan ja tällä kertaa kirin saa aloittaa todennäköisesti paljon paremmista asemista.

Tasaisessa lähdössä on monta voiton tavoittelijaa, joten sopivin pelimuoto on kolmen sakkiin sijoittuminen, mistä Juvelens Miss F. saa sangen palkitsevan kertoimen.

TALLETA 10€ – SAAT 50€ PELIRAHAA

Coolbet tarjoaa makean 400% ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin: kun talletat 10 euroa, saat 50 euroa pelirahaa. Saat siis viisinkertaisen pelikassan kertaheitolla!

SIIRRY COOLBETILLE JA NAPPAA 400% BONUS >>

Parhaat betsilätinät Uhmapelaajien Telegramissa - LIITY RYHMÄÄN >>