Solvalla la 13.08. klo 16:10

Ravit - Tammakriterium

Tammakriteriumissa hyvä sijabetsi!

Teivossa ravataan lauantaina Tammakriterium, ja Mr Greenin kiinteiden voittaja- ja sijakertoimien innoittamana sinne läväytetään betsi sisään. 24 000 euron ykköspalkintoa tavoittelee tusina kolmivuotiasta tammaa, mutta pääpalkinnon ottajaksi on erittäin selkeä ennakkosuosikki, ja se on Hannu Torvisen ajama Ava Di Alessia.

Uransa 11 startista seitsemän voittanut nousukas on varsinkin viimeisissä lähdöissään osoittanut luokkatamman elkeitä. Matkalla ei ole prässääjiä löytynyt, ja niinpä voitot ovat tulleet todella helposti – ja taustavoimien mukaan kaikkea ei ole vielä nähty. Kehittymisen varaa on vielä reilusti. Tässä lähdössä matkalla voi tulla viereen rummuttamaan Juha Utalan Truthisoutthere. Voimatammalla ei ole kovaa pätkää, joten tasaisen reipas matkavauhti sopii sille parhaiten.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NĂ„IN SAAT SUPEREDUN

Carla Combo lähtee hyvältä paikalta kesän menestyskuski Janne Korpi kyydissään, mutta Jokimaan perusteella hevosen luokka ei ole samalla seinällä ennakkosuosikin kanssa. Hyvältä paikalta ovat totosaumat toki sangen mukavat. Tipsi totoon sijoittumisesta lähtee kuitenkin Stonecapes Violetille, jonka kyydissä on hevonperseen takaa lähes kaiken nähnyt pumpulisormi Ari Moilanen.

Stonecapes Violet on ottanut isoja harppauksia startti startilta eteenpäin, ja sen top 3 -sijoituksesta saa Mr Greenillä erittäin hyvän tarjouksen. Tamma näyttää siltä, että lahjoja on vielä varastossakin, ja Moilasen ajokilta tullaan näkemään vielä paljon hyviä suorituksia. Kakkospaikalta lähtevä tamma saanee hyvää reissua, ja kolmen sakkiin on loistavat saumat.

10 euroa pelirahaa