Solvalla la 24.09. klo 15:55

Ravit - Villinmiehen tammakilpa

Lauantain ravibetsi on tarkan juoksunkulkupsyykin hedelmä!

Tämän lauantain ravitipsi otetaan Villinmiehen tammakilvasta, joka on lämminveristen puolella tarkoitettu nelivuotiaille tammoille. Kisa on tällä hetkellä raa’asti sanoen kolmen hevosen kamppailu: kilpailun voiton lipuminen kolmen eniten pelatun hevosen ulkopuolelle olisi todella rankan luokan yllätys. Ykkössuosikki on vastikään Derbyn korkannut Dusktodawn Boogie.

Kenneth Danielsenia tuuraa tällä kertaa rattailla Olli Koivunen. Dusktodawn Boogie on rankka tamma, sillä se ei moiti juoksupaikkaa, ja jyrää vastustamattomasti tikulle asti vaikkapa kuolemanpaikalta – joka on sen todennäköisin juoksupaikka myös lauantaina. Keulasta tulee kaikella todennäköisyydellä nimittäin ajamaan Pekka Korpi Magic Madonnalla.

100 ILMAISKIEKKAA VAIN 1X-KIERRĂ„TYKSELLĂ„

Vain Uhmapelaajille! Iske depo sisään ja saat heti 100 ilmaiskiekkaa Joker.io Bonanza -peliin!

Vain 1X-kierrätys! Vain Uhmapelaajille!

PELAA KIEKAT TĂ„STĂ„

Korven ajokki sai nopeimman karsintavoiton juosseena valita itselleen ykkösradan, ja hyvävireinen tamma tulee johtamaan lähtöä niin kauan kuin voimia riittää – ja niitä saattaa parhaimmillaan riittää jopa maaliin asti. Koivusen ajokin rumputuli voi kyllä syödä keulakandidaatin loppusuoralle tarkoitettuja voimavaroja matkan varrella.

Tämä kaikki sopii kuin nakutettu Iikka Nurmosen ajamalle Velvet Goldille. Karsintalähdön ylivoimaisesti voittanut tamma meinasi voittaa Derbyn, vaikka joutui aloittamaan kirin neljännestä parista. Tappio oli niukka, ja tässä finaalissa juoksupaikka tulee hyvin todennäköisesti olemaan kärkeä lähempänä.

On aivan mahdollista, että kovana työntekijänä tähän saadaan suosikkivoittaja hankalimmaltakin juoksupaikalta. Silti Velvet Goldin kiinteäkertoimiselle voittajalle on pakko laittaa panosta yli kolmen kertoimella. Mr Green on jälleen hevosmiesten tietotoimiston suosiossa, sillä sen ravitarjonta on ensiluokkaista – avaa tili ja nauti kunnon raviurheilusta!

10 euroa pelirahaa