La Liga la 19.03. klo 22:00

Rayo Vallecano - Atlético Madrid

Overia ostoskärryyn! Panostaakin saa rapsakasti

Lauantai-ilta päätetään La Ligassa Madridin derbyyn, kun Mestarien liigassa urotekoja viikolla tehnyt Atlético Madrid vierailee Vallecasissa. Vierailla painaa taatusti piimät hieman pohkeissa, mutta suosikin viitta on silti tukevasti harteilla. Kertsit vetävät kuitenkin magneetin lailla overin pariin, sillä markkina on turhankin kallellaan pienimaalisuuden suuntaan.

Rayon tuloskunto on melko murheellinen ja Andoni Iraola ei luonnollisestikaan saa enää samanlaista suitsutusta kuin alkukaudesta. Radamel Falcao, Martín Merquelanz, Estebán Saveljich sekä Unai López kuluttavat sairastuvan penkkiä. Ex-Atlético -mies Mario Suárez nähtäneen topparin tontilla.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Diego Simeonen kokoonpanopapereista puuttuu Yannick Carrasco ja Javi Serrano pelikieltojen takia sekä loukkaantuneet Thomas Lemar, Daniel Wass, Matheus Cunha, Sime Vrsaljko ja mahdollisesti vielä Stefan Savickin. Rotaatioon ei ole Simeonella tässä tilanteessa juurikaan eväitä, mutta Ángel Correalle ja Luis Suárezille lienee vastuuta tiedossa tiistaita enemmän.

Vedetään kohtalaisen rapealla panoksella over 2 lapulle. Tasan kaksi maalia palauttaisi panokset. Atlético lienee matsissa kuskin paikalla ja vastassa on viime aikoina surkeasti esiintynyt Rayo. Jos kotijoukkueen trendi jatkuu, voi matsista tulla Atletille hyvinkin helppo. Intensiteetti on matsin derbyluonteen takia varmasti kohdillaan ja maalipaikkoja pitäisi riittää 2-3 maaliin iisisti.

10 euroa pelirahaa