La Liga ma 03.10. klo 22:00

Rayo Vallecano - Elche

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

La Ligan surkein joukkue saa Madridin lähiössä tukkapöllyä!

La Ligan heikoimman nipun titteliä tällä hetkellä kantava Elche matkustaa maanantaina kierroksen päätösottelussa Rayo Vallecanon vieraaksi. Vierasjoukkueella on kasassa vasta yksi ainoa piste ja maaliero on synkkä 2-16, joten ”jotain pitäis varmaan tehdä.” Onko Francisco saanut maaottelutauolla joukkueen tasapainoon? Tuskinpa.

Andoni Iraolan luotsaama Rayo on alemmassa keskikastissa ja esitykset ovat olleet aivan kelvollisia. Barcelona saatiin pidettyä avauskierroksella nollilla ja tämän jälkeen saldoon mahtuu voitot Espanyolista ja Valenciasta sekä tappiot Athletic Clubin, Mallorcan ja Osasunan käsittelyssä.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ


Rayo pääsee maanantain matsiin käytännössä parhaalla rosterillaan. Andrés Martín on sairastuvalla eikä Raúl de Tomás saa edustaa vallecasilaisia ennen tammikuuta. Salvi ja Pep Chavarría ovat kuntoutuneet loukkaantumisistaan. Elchen riveistä puuttuvat Gonzalo Verdú, Jony Álamo, Javier Pastore sekä Fidel. Omar Mascarell ei ole täydessä kunnossa ja Francisco kertoi lehdistötilaisuudessa olevansa keskikenttäpelaajan pelikunnon suhteen pessimistinen.

Iraolan poppoon kertoimet ovat painuneet jo melko alas, mutta vielä saa jännäripanosta puskettua kotijoukkueelle. Jotta homma ei mene maanantaina liian harmaaksi niin otetaan -1,5:n tasoitusta lapulle. Jos Franciscon poppakonstit eivät ole tauon aikana tepsineet, on vierasjoukkue potentiaalisesti ihan kunnon liisterissä myös maanantaina.