Eurooppa-liiga to 07.04. klo 19:45

RB Leipzig - Atalanta

Markkina laukkaa väärään suuntaan! Vedot Atalantalle

RB Leipzig ja Atalanta iskevät yhteen Eurooppa-liigan puolivälierien merkeissä torstaina. Leipzig on otteluparissa hienoinen suosikki ja avausosaan Domenico Tedescon ryhmä lähtee jo kertoimien valossa yli 50-prosenttisena suosikkina. Hieman on kuitenkin kerroinasettelu liikaa kallellaan kotijoukkueelle, joten vieraita päästään ohuesti sipaisemaan.

Tyler Adams, Yussuf Poulsen ja Amadou Haidara eivät pelaa Leipzigin riveistä. La Dealta Rafael Tóloi jatkaa saikulla ja Duván Zapatakin on vielä hieman kysymysmerkki – kolumbialainen on tosin mukana kokoonpanossa. Merih Demiral palannee takalinjoille korvaamaan Napolia vastaan pelanneen Giorgio Scalvinin.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Atalantan formi ei ole tuloksellisesti kaikkein kovin ja Gian Piero Gasperinin suojatit eivät tietenkään ole aivan yhtä pelottava hyökkäys-unitti kuin vaikkapa pari kautta takaperin. Laatua ryhmästä kuitenkin löytyy yllin kyllin eikä Deaa kannata aliarvioida. Mikään kriisijengi Atalanta ei missään nimessä ole ja Leverkusenin päihittäminen edellisessä match-upissa ei ollut vääryys.

Kokoonpanojenkaan puolesta Atalanta ei turskaa ota ainakaan merkittävästi Leipzigiin nähden. Allekirjoitan Leipzigin hienoisen suosikkiaseman tähän pariin, mutta nyt on kyllä hieman lähtenyt markkinalla laukalle. Lapulle lähtee Atalanta +0,5 (sama kuin tuplamahdollisuus X2).

10 euroa pelirahaa