Bundesliiga su 08.05. klo 20:30

RB Leipzig - Augsburg

Peseekö Die Roten Bullen kasvonsa Bundesliiga-kauden tärkeimmällä hetkellä?

RB Leipzig putosi hieman yllättäen Eurooppa-liigasta voitettuaan ensimmäisen osaottelun. Joukkueen ei kuitenkaan vielä tarvitse heittää Mestarien liiga -haaveiden osalta pyyhettä kehään, sillä Bundesliigassa kaikki on sen omissa käsissä. Augsburg ei ole ollut kummoinenkaan haastaja viime aikoina yhtään kenellekään, mutta putoamisen heikkoa jaksoa pelaava vierailija on täpärästi välttämässä.

Isäntä on hiljattain kärsinyt pari Bundesliiga-tappiota Union Berliniä sekä Borussia Mönchengladbachia vastaan, joista etenkin jälkimmäinen oli yllättävän kehno esitys Domenico Tedescon miehistöltä. Kevätkausi on kuitenkin edelleen jättimenestys Die Roten Bullenin näkökulmasta, vaikka myös Eurooppa-liigassa tuli lähtöpassit juuri ennen finaalia. Augsburg-ottelu on isännälle todella tärkeä – jopa pakkovoitto. Täydellä pistepotilla ryhmä tarraisi takaisin kiinni nelospaikkaan, jonka turvin se pääsisi Mestarien liigaan. Sunnuntain matsien jälkeen Bundesliigassa on enää finaalikierros jäljellä.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Augsburg on ollut viime aikoina surkeassa vedossa ja viiden kamppailun otannalla ryhmä on ottanut kuokkaan peräti kolmesti. Iagon pelaaminen on epävarmaa tämän loukkaannuttua viime viikonloppuna. Sairastuvalla jatkavat varmuudella Tobias Strobl sekä Noah Sarenren Bazee. Edes poissaolojen piikkiin ei voi laittaa vieraiden surkeaa loppukauden virettä. Isännillä ainoastaan Mohamed Simakan sekä Amadou Haidara ovat poissa.

Tedescon työkalupakissa on riittävästi vaihtoehtoja, joilla totaalisen käänteen joukkueen kauteen tehnyt luotsi saa tarpeeksi tuoreita jalkoja sisään Glasgown pettymyksen jälkeen. Rangers voitti torstain kohtaamisessa saksalaiset maalein 3–1 ja eteni Sevillassa pelattavaan Eurooppa-liigan finaaliin. Suurin kysymys Leipzigin kohdalla on varmaan kuitenkin fyysisen jaksamisen sijaan joukkueen henkinen kantti yllätysputoamisen jälkeen.

Pelivalinnaksi tähän kamppailuun leivotaan, että maaleja syntyy alle 3,5. Ottelu on äärimmäisen tärkeä kotijoukkueelle, joten turhia riskejä se halunnee välttää. Augsburgin laatu ei riitä taistelemaan tosissaan voitosta edes kolhittua härkälaumaa vastaan ja sen voikin nähdä kerroinasettelussa. Suoraan isäntien kautta ei oikein mielekästä pelattavaa tähän kohtaamiseen löydy, joten underi korkealla linjalla maistuu hyvin.

10 euroa pelirahaa