Bundesliiga pe 20.01. klo 21:30

RB Leipzig - Bayern München

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Se on täällä taas! Bundesliiga palaa tauolta todellisen huippumatsin kera – jatkaako Leipzig vahvoja otteita, vai onko tähtihyökkääjän poissaolo liikaa?

Perjantaina mennään taas – Bundesliiga palaa pitkän odotuksen jälkeen tauolta ja vieläpä todellisen huippumatsin kera, kun RB Leipzig kohtaa Bayern Münchenin. Bayern ehti nousta ennen taukoa tutulle paikalle, eli sarjakärkeen ja vaikka eroa on vain neljä pistettä, on vieraiden maaliero aivan omissa lukemissa +36. Leipzig kuuluu Bayernin kovimpiin haastajiin ja ennen taukoa isännät oli erittäin vahvassa iskussa.

Bayernilla on rankka kevät edessä. Daley Blind hankittiin tuomaan alakertaan lisää leveyttä varsinkin nyt kun Lucas Hernandez ja Noussair Mazraoui ovat loukkaantuneena, mutta edelleen suurin kysymysmerkki on maalivahtiosasto. Manuel Neuer on loppukauden sivussa ja korvaajaa etsitään kovaa kyytiä. Yksi vaihtoehto on Mönchengladbachin Yann Sommer, mutta vielä ainakaan kirjoitushetkellä ei ole siirtoa tapahtunut, joten todennäköisin vaihtoehto tolppien väliin tähän matsiin on Sven Ulreich.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Amid recent speculation over the nature of his injury and whether he'll be able to play again, Manuel Neuer is determined to come back to Bayern's goal next season. Neuer has worked out a detailed rehabilitation plan with the doctors and physios [@georg_holzner, @kicker]

Hyökkäyspäästä Sadio Mane on toistaiseksi sivussa ja Leroy Sanen pelikunto on vielä epävarma – hänen on todennäköisesti käytettävissä vähintään penkiltä. Myös Leipzigillä on omat pulmansa ratkottavana ja isoin miinus on annettava Christopher Nkunkun poissaolosta. Nkunku johtaa Bundesliigan maalipörssiä 12 osumalla ja on todella iso osa kotijoukkueen hyökkäyspelaamista. Lisäksi ykkösvahti Peter Gulacsi ehti olla tovin sivussa jo ennen taukoa.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
⚽ @c_nk97 stepped up his recovery, working with the ball at Cottaweg

Peli-ideaa päästään hakemaan Leipzigin kautta, kun +0,5 tasoitukselle on tarjolla 2,04 kerroin. Loukkaantumiset painaa osittain molemmissa leireissä ja tilanne voi esimerkiksi Bayernin maalivahtiosastolla muuttua, joten panoksen kanssa pidetään maltti mukana. Leipzig kuitenkin ehti ennen taukoa nostaa pelilliset otteet erittäin hyvälle tasolle ja kotiyleisön edessä sillä on kaikki avaimet haastaa Bayern pisteistä.