Mestarien liiga ke 05.10. klo 19:45

RB Leipzig - Celtic

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ettäkö mitä? Energiajuomamiehet jättisuosikkeja – funtsaas vielä toisen kerran!

Keskiviikon varhaisessa Mestarien liigan pelissä RB Leipzigillä ja Celticillä on tarve parantaa heikosti alkanutta UCL-urakkaa: Leipzig on vielä kokonaan pisteittä, kun Celticillä puolestaan on Shaktar Donetskilta niistetty tasapelipiste saldonaan. Tämän ottelun häviäjä alkaakin olla jo epätoivoisessa asemassa jatkoon menon suhteen, joten hyvät neuvot ovat kalliit.

Energiajuomamiesten kotitappio Shaktarille päätti Domenico Tedescon aikakauden joukkueen peräsimessä, ja Marco Rose on vastannut viime viikot valmennuksesta. Tappio Donetskille oli turhan raju, sillä vieraat tekivät maalin lähes kaikista paikoistaan. Viikonloppuna saatiin roppakaupalla itseluottamusta, kun Bochum kaatui puhtaasti 4-0, ja sekä Timo Werner että Christopher Nkunku osuivat maalipuitten väliin kahdesti. Isäntien loukkaantumiset ovat pitempiaikaista sorttia, eikä mitään akuuttia ole näköpiirissä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Celtic katkaisi kolmen ottelun voitottoman putkensa Motherwellin kustannuksella. Voitto jäi niukaksi, vaikka The Bhoys kiistatta parempi joukkue olikin. Isossa kuvassa Celtic ei ole ollut aivan parhaimmillaan viime aikoina, ja Mestarien liigassa joukkueella on jo lähtökohtaisesti riittämistä perustasonsa kanssa, kun vastassa on ykköskorin joukkueita. Tosin Shaktaria vastaan tasapeli olisi jonain toisena päivänä voinut kääntyä voitoksikin – sen verran niskan päällä skotit ottelussa olivat. Celticissä jännitetään eniten puolustaja Cameron Carter-Vickersin pelikuntoa.

Celtic Football Club

@CelticFC
🛫🇩🇪 #CelticFC & @CelticFCB travel to Germany!

See you soon, @RBLeipzig_EN 👋

#RBLeipzigCeltic | #UCL | #COYBIG 🍀

Leipzig on hinnoiteltu otteluun aivan niittisuosikiksi. Vaikka viikonloppuna peli näytti sujuvan hyvin, ei Bochum ole kovinkaan erikoinen mittari nousukunnolle. Joukkueiden välillä on vaikea nähdä aivan näin suurta tasoeroa, joten veto lähtee siitä, että Celtic saa Leipzigistä matkaan vähintään pisteen. Kerroin kattaa riskin, joten lähdetään tälläkin kertaa valtavirtaa vastaan.