Bundesliiga la 15.10. klo 19:30

RB Leipzig - Hertha Berlin

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leipzig on jättisuosikki, mutta Hertha ei taisteluitta kaadu!

Lauantain viimeisessä ottelussa RB Leipzig isännöi Hertha Berliniä. Sarjataulukossa joukkueiden välinen ero tällä hetkellä on ainoastaan neljä pistettä ja alun odotuksiin nähden tasoero on kaventunut. Vieläkö Herthan vahva tuloskunto jatkuu, vai jyrääkö Leipzigin tähdet?

Leipzig on Mestarien liigan puolella saanut onnistumisia kaatamalla Celticin kahdesti, mutta hiljalleen pitäisi aloittaa kiri myös Bundesliigassa. Alkukausi on ollut vaikea ja tulokset ei ole ollut sitä mitä odotettiin. Valmentajan vaihtumisen jälkeen Dortmund kaatui vakuuttavasti 3-0, mutta heti perään tuli käkättimeen samoin lukemin Mönchengladbachia vastaan. Bochum kaatui rutiinilla, mutta Mainzia vastaan tyytyminen oli vain tasapeliin.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
🎙️ Marco Rose at the pre-#RBLBSC press conference: "Sandro Schwarz has stabilised Hertha. He has a clear plan and ideas and brings a lot of passion.
It's only a matter of time until Hertha begin rewarding themselves regularly, but obviously we want to prevent that on Saturday."

Herthaa arveltiin sarjan pohjille ennen kautta ja vaikka varsinaista juhlaa ei ole ollut tarjolla, on vieraiden tekemisessä ollut myös paljon hyvää. Alla on neljä peräkkäistä tasapeliä eikä vastassa ole ollut mitään heittopusseja. Ongelma kuitenkin on, että voittoja on vasta yksi ja sekin Augsburgia vastaan. Hertha harvemmin hallitsee otteluita ja varsinkin Leipzigin tasoista joukkuetta vastaan voi olla pitkälti tyytyminen vastaiskuihin.

Leipzigin puolelta loukkaantuneiden listalta löytyy muun muassa maalivahti Peter Gulacsin lisäksi muun muassa Dani Olmo ja Konrad Laimer – varsinkin Gulacsin poissaolosta on selvä miinus annettava. Herthalta on varmuudella sivussa Jean-Paul Boëtius, Kélian Nsona, Jessic Ngankam ja Filip Uremović.

Pelivalintana toimii Herthan +1,5 tasoitus, eli maalin tappiolla, tasapelillä tai vierasvoitolla veto osuu. Leipzig toki tulee olemaan kuskin paikalla, mutta se ei vielä ole saanut parasta irti laadukkaasta rosterista – ainakaan toistuvasti. Hertha on viime aikoina ollut haastava vastus monelle joukkueelle eikä Leipzigille kannata helppoa iltaa odottaa.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
☄️ Marco #Richter's ridiculous volley is the #Bundesliga Goal of the Month for September! 💙

@HerthaBSC_EN | #GOTM