Bundesliiga su 10.04. klo 20:30

RB Leipzig - Hoffenheim

Kestääkö poissaoloista kärsivä Hoffenheim Leipzigin kyydissä, vai jatkaako isännät vakuuttavia otteita?

Bundesliigan puolella sunnuntain viimeinen matsi ei jätä kylmäksi, kun sarjassa kuudentena oleva Hoffenheim matkaa neljättä sijaa pitävän RB Leipzigin vieraaksi. Vaikka joukkueilla on eroa vain neljä pistettä, on Leipzig pelillisesti hurjasti edellä. Hoffenheim on saanut levätä paremmin, mutta myös pahemmat poissaolot menee vieraiden suuntaan.

Leipzig on kauden mittaan parantanut jatkuvasti otteitaan Domenico Tedescon alaisuudessa ja kuluneen vuoden puolella vain yksi matsi on päättynyt tappioon, Bayernin vieraana lukemin 2-3. Edellisenä viikonloppuna Leipzig kävi riepottelemassa Dortmundia vieraissa lukemin 4-1. Eurooppa-liigan puolella Atalantaa vastaan oli tyytyminen tasapeliin.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Siinä missä Leipzig on ollut jo tovin pelillisesti Bundesliigan parhaimmistoa, on Hoffenheimilla ollut vaikea pitää tasoa yllä. Tammikuussa tulleen neljän ottelun tappiollisen jakson jälkeen Hoffenheim pääsi jokseenkin helpon otteluohjelman avulla takaisin voittokantaan ja myös Bayernilta irtosi piste. Heti perään putoamiskamppailua käyvä Hertha Berlin jätti Hoffenheimin tylysti nollille ja viimeisimpänä Hoffenheim taipui kotona Bochumille.

Leipzigiltä poissa ovat Tyler Adams, Amadou Haidara ja Yussuf Poulsen. Vieraiden osalta tilanne on heikompi, sillä jos pelkästään korttien vuoksi sivussa ovat puolustajat Kevin Akpoguma ja Kevin Vogt sekä keskikentältä David Raum. Näillä näkymin sivussa ovat myös muun muassa puolustuksesta Benjamin Hubner ja Stefan Posch ja keskikentältä Dennis Geiger, Floridan Grillitsch ja Sebastian Rudy.

Tässä kohtaa sarjataulukkoa ei kannata liikaa kyttäillä – Leipzig on kotona valtava suosikki. Tylsää ottelua ei ole luvassa ja todennäköisesti myös maaleja nähdään useampi. Pelivalinnan osalta isketään kiinni Leipzigin -1,0 tasoitukseen, eli tasan maalin kotivoitolla panos palautuu. Hoffenheim on pudonnut selvästi Leipzigin kyydistä ja vaikka kyseessä on edelleen parhaimmillaan laadukas joukkue, tuo poissaolot mutkia matkaan ja varsinkin puolustussuuntaan tilanne huolettaa – Leipzig on kuitenkin 10 ottelun otannalla takonut sarjan eniten maaleja (ja myös päästänyt vähiten).

10 euroa pelirahaa