la 16.12. klo 19:30

RB Leipzig - Hoffenheim

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hoffenheim ei ole niin hyvä mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää – Leipzig on kotona jättisuosikki!

Lauantaina tarjoillaan Bundesliigaa viiden ottelun verran ja illan viimeinen kohtaaminen käydään RB Leipzigin isännöidessä Hoffenheimia. Sarjataulukossa kaksikon välillä on vain kuuden pisteen ero, mutta pelillisesti kuilu on suurempi ja Leipzig lähtee viikolla tulleesta rasituksesta huolimatta jättisuosikkina.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi peräti 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Bundesliigan puolella Leipzig ei ole tulosten valossa erityisen dominoivia esityksiä tarjonnut, mutta jatkuvasti se on viheriöllä vastustajaa riittävän paljon parempi ja esimerkiksi Dortmundista irtosi iso vierasvoitto viime kierroksella. Mestarien liigassa Leipzig kohtasi Young Boysin keskiviikkona, mutta jatkopaikan ollessa jo varmistettu peliaikaa pystyttiin jakamaan vähemmälle vastuulle jääneille pelureille. Toisin sanoen aivan täyttä rasitushaittaa Leipzigille ei tarvitse antaa. Kokoonpanorintamalla Dani Olmo sekä Willi Orban jatkavat sivussa ja Benjamin Seskon sekä Castello Lukeban kohdalla on kysymysmerkkejä.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
Ending the group stage on a high note 🎶

#RBLYB #UCL

Hoffenheim löytyy sarjasta kuudennelta sijalta, mikä on melko vahvasti yläkanttiin ottaen huomioon vieraiden peliesitykset. Maaliodottamien valossa Hoffenheim on ollut miinusmerkkinen joukkue ja varsinkin hyökkäyspäässä on nähty jonkin verran ylisuorittamista paikkoihin nähden. Viime kierroksella tullut voitto Bochumista oli täysin ansaittu, mutta nyt vastustaja on aivan täysin eri luokkaa. Neljä maalia viimeistellyt Wout Weghorst on sivussa hyökkäyksestä ja läpimurto kautta pelaavan, jo kuudesti osuneen Maximilian Beierin pelikunto on epävarma.

Markkinallakin Leipzig on selvä suosikki, mutta Uhmapelaajien arvioissa kotijoukkue on vielä vahvempi mitä kertoimet antaa olettaa. Hoffenheimilla tuloskunto on lähtenyt viime aikoina odotetusti laskuun ja jo piste tästä matsista olisi iso yllätys. Tällä kerralla vedot päästään iskemään Leipzigille -1,5 maalin tasoituksella. Jos tili XLBetille vielä puuttuu, ota buukkeri haltuun alla olevan tarjouksen kera!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – RB Leipzig -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.