Bundesliiga la 29.10. klo 16:30

RB Leipzig - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Edes Lukas Hradecký ei pysäytä huippuvireistä Leipzigiä! Uhmapelaajat nauttii Leverkusenin ahdingosta!

Taas on se aika viikosta, kun Bundesliigassa päästään todistamaan Leverkusenin toilailuja viheriöllä. Tällä kertaa isäntänä toimii kuusi peräkkäistä kotiottelua voittanut RB Leipzig ja kun kauden alussa kaksikko oli rankingeissa lähes samalla viivalla, on tällä hetkellä etu päivän selvästi kotijoukkueelle.

Leipzig on ailahtelevan alun jälkeen päässyt loistavaan iskuun. Kaikissa kilpailussa isännät on pelannut kahdeksan ottelua putkeen tappioitta ja näistä kuusi on päättynyt voittoon. Toki vastustajien osalta Leipzig on ajoittain päässyt melko helpolla, mutta muun muassa Real Madrid kaatui viimeisimpänä lukemin 3-2. Hyökkäyksen ykkösnimi Christopher Nkunku komeilee maalipörssin jaetulla kärkisijalla kahdeksalla osumalla ja vie tällä hetkellä selvästi vertailun vieraiden Patrick Schickiin, joka ei ole päässyt lähellekään viime kauden maalivirettä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
Six home wins in a row! 💯

🔴⚪ #WeAreLeipzig

Lukas Hradeckýn kipparoima miehistö on odotuksiin nähden kuulunut Bundesliigan heikompiin suorittajiin. Valmentajan vaihdos ei muuttanut menoa yhtään ruusuisemmaksi. Voitettuaan ensimmäisessä ottelussa Schalken 4-0, on Xabi Alonson suojatit Bundesliigassa ja Mestarien liigassa kärsinyt kaksi tappiota ja kaksi tasapeliä – viimeisimpänä Atletico Madridia vastaan matsi päättyi lukemiin 2-2 dramaattisen lopun jälkeen. Hyökkäyssuuntaan aihiot on kuulua sarjan parhaimmistoon, mutta alakerta on sen verran pahasti retuperällä, että heikompia hirvittää.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
Madness in Madrid! 😱

#UCL

Isänniltä suurimmat huolet on maalivahtiosastolla, josta sekä Peter Gulacsi sekä kakkosvahti Janis Blaswich ovat sivussa. Torjuntavastuu siirtynee Örjan Nylandille. Dani Olmo on taas pelikunnossa, mutta kahdessa edellisessä ottelussa minuutit on tullut penkin kautta. Vierailta puuttuu mahdollisesti ainakin keskikentältä Kerem Demirbay, Charles Aranguiz sekä Exequiel Palacios. Florian Wirtz lähestyy pelikuntoa, mutta vielä hänestä ei ole Leverkusenin pelastajaksi.

Vedonlyönnillisesti kiinnostavimmat kohteet löytyy Leipzigin puolelta. Isäntien maalivahtiosasto herättää suuria kysymysmerkkejä, joten voiton sijaan haetaan kaikki irti Leverkusenin ahdingosta iskemällä rohkeasti Leipzigille vähintään kolme maalia. Galaksinolta Leipzig yli 2,5 maalille saadaan 2,85 kerroin, joka maistuu erittäin hyvin. Mikä parasta, pääset Uhmapelaajien tarjouksen avulla nappaamaan 25€ ilmaisvedon!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Leipzig yli 2,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – RB Leipzig yli 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 71,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.