Mestarien liiga ke 22.02. klo 22:00

RB Leipzig - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Manchester Cityn miehistössä yllätyksiä! Iskeekö loukkaantumisesta toipunut supertähti luun kurkkuun?

RB Leipzig vaarallisuus tiedetään. Pystyykö joukkue laittamaan kapuloita jopa Mestarien liigan voittajasuosikin rattaisiin? Manchester Citylle on sattunut viime aikoina monenlaista – ei ole väärin sanoa, että joukkueella on tällä hetkellä pari rautaa tulessa samanaikaisesti. Valioliigassa Citizens käy tiukkaa taistelua sarjakärjen tuntumassa ja odotukset ovat korkealla myös euronurmilla.

Manchester City konttasi viime viikonloppuna tasapeliin City Groundilla Valioliiga-nousija Nottingham Forestin vieraana. Tosiasiassa katseet saattoivat Pep Guardiolan joukkojen osalta olla jo tiukasti keskiviikkona eteen tulevassa Saksan vierailussa. Viime lauantain kamppailu oli jo joukkueen kolmas viikossa, joten ottelutahti on helmikuussa ollut melko kova. Välitöntä helpotusta ei ole luvassa, sillä keskiviikosta alkaa uusi kolme ottelua viikossa -mallinen ruuhka.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

City on tällä hetkellä melko hyvin ehjänä, mutta pieniltä yllätyksiltä ei olla vältytty. Ainoastaan John Stonesin oletettiin puuttuvan RB Leipzigia vastaan kokoonpanosta, mutta tuoreimpien tietojen mukaan myös Kevin De Bruyne sekä Aymeric Laporte ovat jääneet sivuun. Isännillä pelaajisto on mukavasti kasassa, sillä ainoastaan Abdou Diallo, Peter Gulacsi sekä Dani Olmo ovat sivussa.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
Beer anyone?

B/R Football

@brfootball
Kevin De Bruyne, John Stones and Aymeric Laporte have not been included in Manchester City's Champions League squad to face RB Leipzig

Christopher Nkunku on todella iso ase isännille. Pitkästä loukkaantumisesta toipunutta hyökkääjää odotellaan jo Manchester Cityä vastaan avauskokoonpanoon, mikä olisi valtava lisä. Leipzig on näistä lähtökohdista varsin yllätysvalmis joukkue jopa Cityn tasoista ryhmää vastaan ja kotiyleisönsä edessä se on vakuuttanut Marco Rosen alaisuudessa todella vahvasti. Vastikään esimerkiksi Bayern München joutui tyytymään pistemenetykseen ja Mestarien liigan alkulohkovaiheesta muistetaan ottelu, jossa joukkue kaatoi hallitsevan voittajan Real Madridin.

Erityisesti hyökkäyspään taistelu on todella mielenkiintoinen tämän otteluparin kannalta. Erling Haaland on ollut kauden säväyttävin yksilö, mutta Nkunkun alkukauden näytöt olivat pelottavan kovia. Mitään läpihuutojuttua ainakaan avauskamppailusta ei Citylle ole tulossa ja pelivalinnaksi otetaan kotivoitto tai tasapeli -kohde (Double chance).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Double chance – 1X), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Double chance – 1X” 25€ panoksella ja voit voittaa 49€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.