la 11.12. klo 16:30

RB Leipzig - Mönchengladbach

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kääntääkö uusi valmentaja Leipzigin kelkan?

Lauantaina Bundesliigassa nähdään kaksi vielä potentiaaliin nähden vaatimattomasti esiintynyttä joukkuetta, kun RB Leipzig isännöi Mönchengladbachia. Tulivoimaa löytyy, alakerta ei ole aina sieltä varmimmasta päästä, joten odotettavissa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja sitä myöden toivottavasti myös runsaasti maaleja!

Leipzigillä kesän muutokset on näkynyt valtavasti. Dayot Upamecanon ja Marcel Sabitzerin lisäksi Julian Nagelsmannin menettäminen on jättänyt ison loven. Jesse Marschin tultua puikkoihin odotettiin samantyyppistä aggressiivista ja vauhdikasta jalkapalloa ja sitä myös ajoittain nähtiin, mutta tasaisuutta ja yhtenäisyyttä ei tahtonut löytyä. Marsch sai lähteä ja nyt puikkoihin astuu Domenico Tedesco, jonka odotetaan nostavan joukkue takaisin kärkikahinoihin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
Our new head coach Domenico #Tedesco will be presented at a virtual press conference from 13:30 CET 🎙️

Here's everything you need to know about his appointment 👇

🔴⚪ #WeAreLeipzig

Isäntien tavoin myös Gladbachilta ollaan nähty esityksitä joka lähtöön maan ja taivaan väliltä. Hyökkäys ei ole onnistunut viimeistelemään tarvittavalla tehokkuudella, mutta Jonas Hofmann on tuonut hieman valoa seitsemällä osumalla. Alakerta puolestaan on ollut tuuliajolla useamman kerran ja todellinen romahdus nähtiin viime kierroksella, kun Freiburg mätti jo ensimmäiselle puoliajalle tennislukemat tauluun ja marssin ensimmäisen puoliajan 0-6 tuloksella voittoon.

Vieraat pääsee kokoonpanojen osalta varsin mukavalla poppoolla liikkeelle, mutta isännillä lista on pidempi. Tärkeimpinä mainittakoon alakerrasta Lukas Klostermann ja Willi Orban sekä keskikentältä vain neljästi tällä kaudella esiintynyt Dani Olmo.

Tedescon suhteen odotukset on korkealla ja on mielenkiintoista nähdä mitä hän pystyy Leipzigin kaltaisella materiaalilla taikomaan. Molemmat joukkueet kaipaa kipeästi pisteitä, mutta se ei estä maali-iloittelua. Kummassakin leirissä yläkerta tarjoaa puolustusta enemmän luottoa, joten overin kertoimet maistuu tässä kohtaa paremmin kuin hyvin 3,0 linjalla (tasan kolmella panos takaisin). Bet365 tarjoaa kohteelle kerrointa 1,82 joten ei muuta kuin bisset auki ja nauttimaan maalijuhlista!