Eurooppa-liiga to 28.04. klo 22:00

RB Leipzig - Rangers

Rangers on pyörremyrskyn silmässä RB Leipzigin vieraana!

Eurooppa-liigan semifinaalit pyörähtävät käyntiin torstaina. Glen Kamaran edustama Glasgow Rangers on iso altavastaaja RB Leipzigin vieraana sekä ylipäätään koko otteluparissa. Rangersin edellinen Saksan reissu meni tosin putkeen – Dortmund kaatui helmikuussa shokkiluvuin 2-4. Dortmundiakin kovempi testi Leipzig kuitenkin Giovanni Van Bronckhorstin suojateille on.

Domenico Tedescon palkkauksen jälkeen Leipzig on ollut huumaavassa formissa ja viikonloppuna kärsitty 1-2 -tappio Union Berlinille oli vasta vuoden toinen. Edellisissä vaiheissa kaatuivat Atalanta ja Real Sociedad, joten kovin helposta reitistä välieriin ei voida puhua. Willi Orban, Mohamed Simakan ja Kevin Kampl ovat kaikki pelikiellossa. Amadou Haidara on loukkaantuneena, mutta Lukas Klostermannin pitäisi olla kondiksessa koronan jäljiltä.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Rangersilta Aaron Ramsey, Kemar Roofe, Ianis Hagi ja Alfredo Morelos kuluttavat sairastuvan penkkiä Filip Helanderin kanssa, joten hyökkäyspää on vajaamiehinen. Kamara on saanut vaihtelevasti peliaikaa Van Bronckhorstin alaisuudessa ja nytkin voi ikävä kohtalo Glenille olla penkkialoitus.

Rangersin hyökkäyspään poissaolot yhdistettynä kotijoukkueen kivikovaan tasoon houkuttelee sijoittamaan lantit Tölkeille. Leipzigillä on tietysti omat poissaolonsa etenkin alakerrassa, mutta peli on kulkenut keväällä niin mallikkaasti, että Rangers joutunee takaa-ajoasemasta väkisinkin Ibroxille. Pakko on vielä kehaista elämänsä kautta pelaavaa Christopher Nkunkua, joka on varmasti torstainakin hankala pideltävä vieraille.

10 euroa pelirahaa