ti 13.02. klo 22:00

RB Leipzig - Real Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tiistain UCL-matsissa pelataan kerrointa, ei joukkuetta. Kiusaako RB Leipzig isompiaan?

Talven odotus on jälleen tullut päätökseensä ja tiistaina laitetaan Mestarien liigassa kevään pudotuspelitsembalot käyntiin! 14 kannua omaava Real Madrid kohtaa ensimmäisessä vaiheessa Marco Rosen luotsaaman RB Leipzigin ja ensiksi on luvassa vieraspeli Red Bull Arenalla. Syyskaudella Realin ykkösstaraksi noussut Jude Bellingham on sivussa, joten ratkaisuja kaipaillaan nyt muilta.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit täräyttää Leipzigin suoran voiton puolesta betsin ilman tappion riskiä!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leipzig porskutti lohkovaiheessa ilman isompia hankaluuksia kakkoseksi hallitsevan mestarin Manchester Cityn vanavedessä. Bundesliigassa meno on ollut tällä kaudella tahmeaa, kun viidettä sijaa ei tahdota millään saada kohennettua. Ensi kaudella voikin olla kohtalona Eurooppa-liiga, mutta eipä mennä tämän enempää asioiden edelle.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
Remember THAT special night in Leipzig against Los Blancos in 2022? ✨
⚪️🔴 #RBL 3:2 #RealMadrid ⚪️⚪️
#UCL


Sivussa isänniltä ei ole välttämättä ketään. Amadou Haïdaralla on tosin pieni polvivaiva, joka voi estää täysipainoisen osallistumisen. Realilla on mukana vain yksi ykkösjoukkueen toppari, kun Antonio Rüdiger, David Alaba ja Éder Militão ovat sairastuvalla Thibaut Courtoisin ja Bellinghamin seurana.

Leipzigillä on nähtävä kertoimia paremmat saumat tiistaina. Bellinghamin sekä Real-topparien poissaolot ovat merkittäviä ja kertoimien tulisi liikahdella lähemmäs tasabookkia. Leipzig on laadukas ja nuoruuden intoa pursuava ryhmä ja kotona on hyvät mahdollisuudet päästä rokottamaan jopa Real Madridia. Panostasoissa vieraiden hyvää formia on kuitenkin varsin soveliasta kunnioittaa. Lapulle lähtee Leipzig +0, mutta myös suoraa voittoa voi pelata. Nubet-firmalta kannattaa ottaa irti maksihyödyt ilman tappioriskiä ja jättää tasapeli varmistelematta, jos olet vielä tiliä vailla!

Lyö 25€ veto – Täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto 1X2 Leipzig ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.