Bundesliiga la 27.05. klo 16:30

RB Leipzig - Schalke

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Schalken sarjapaikka vaakalaudalla – Leipzigillä loistava mahdollisuus kaunistella tehotilastoja!

Lauantaina pelataan Bundesliigan päätöskierros ja vaikka osa otteluista on täysin panoksettomia, on RB Leipzigin ja Schalken välillä edelleen isot pisteet jaossa. Leipzig onnistui jo varmistamaan paikkansa neljän parhaan joukossa, mutta Schalken on saatava pisteitä välttääkseen putoaminen. Motivaatioetu kääntyy siis vieraille, mutta puhtaasti pelillisesti joukkueiden välinen tasoero on valtava, joten selvänä suosikkina Leipzig joka tapauksessa lähtee.

Leipzig ei tällä kaudella lopulta onnistunut mestaruustaistossa pysymään, vaikka se on kauden mittaan esiintynyt pelillisesti erittäin hyvin. Edellisistä yhdeksästä ottelusta kaikissa kilpailuissa ainoa tappio tuli Leverkusenia vastaan, mutta muuten Leipzig on marssinut voitosta toiseen. Isäntien puolustuspelaaminen on rautaisella tasolla, mutta Schalkea vastaan sillä on loistava mahdollisuus hyödyntää hyökkäyspään tähtiloistoa. Leipzig on viime aikoina pystynyt luomaan maalipaikkoja erittäin hyvällä tahdilla ja mikäli Leipzig pääsee johtoon, tulee Schalken puolustuksesta löytymään suuria tiloja joihin hyökätä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
🗣️ Marco Rose at today's press conference ahead of #RBLS04:

"We will put out a strong line-up tomorrow. Everyone's fit apart from Péter Gulácsi. The aim is to keep the boys in a rhythm for the cup final and win the match."

Schalke on kierrokseen lähdettäessä 31 pisteessä sijalla 17. ja yläpuolella Bochum sekä Stuttgart ovat 32 pisteessä. Bochum pelaa kotona Leverkusenia vastaan ja Stuttgartilla on vastassa sarjanpaikan varmistanut Hoffenheim, joten Schalkella on siis kaikista kovin vastustaja luvassa. Schalke ei ole viime aikoina onnistunut pitämään omaa pääty lukossa, mutta hyökkäyssuuntaan on löytynyt kelvollisesti tehoja siitäkin huolimatta, että tovi sitten maaleja ei tahtonut löytyä edes väkisin. Edelleen Schalke on sarjan vähiten maaleja tehnyt joukkue 33 osumalla.

FC Schalke 04

@s04_en
The focus is on ourselves ⚒️

#RBLS04 preview ⤵️

#S04

Vaikka Schalkelle täytyy ruuvailla plussaa motivaatioedusta, ei sarjapaikan säilyttäminen ole kovinkaan todennäköinen lopputulos. Vedoksi lähdetään hakemaan Leipzigille vähintään kolmea maalia ja mikä parasta, Galaksinon tarjouksella pääset uutena asiakkaana ottamaan betsistä kaiken irti! Schalke tarvitsee pisteitä eikä Leipzigillä ole syytä lähteä pakittelemaan, joten maaleja on todennäköisesti luvassa runsaasti varsinkin mikäli Schalke jossain vaiheessa tappiolle joutuu.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Leipzigin yli 2,5 maalille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – RB Leipzig yli 2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 56,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.