Bundesliiga pe 25.08. klo 21:30

RB Leipzig - Stuttgart

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Leipzig metsästää ensimmäistä voittoa – onko avainpelaajien poistuminen Stuttgartille liikaa?

Bundesliigassa toinen kierros isketään tulille tuttuun tyyliin perjantaina, kun heti avauskierroksella ensimmäisen tappion kokenut RB Leipzig saa vastaansa Stuttgartin. Kummankaan joukkueen avausottelusta ei kuitenkaan kovin paljoa voi johtopäätöksiä vetää, sillä Leipzigillä oli vastassa selvästi vahvistunut Leverkusen ja Stuttgart puolestaan hakkasi häntäpään Bochumin. Tähän matsiin Leipzig lähtee suurena suosikkina.

*Tsekkaa tästä elokuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Voitettuaan Bayern Münchenin Super Cupissa Leipzig joutui aloittamaan Bundesliigassa taipaleen tappiolla. Ottelu oli tasainen, mutta Leverkusen oli kotinurmella hieman Leipzigiä vahvempi ja ansaitsi lopulta voiton. Leipzigin rosteri koki suuria muutoksia kesän aikana, mutta laatua tuli hurja määrä sisään ja muun muassa Lois Openda pääsi avaamaan maalitilin Leverkusenia vastaan. Kokoonpanotilanne Leipzigillä on hyvä ja suurta vaihtuvuutta avauksen suhteen tuskin on luvassa.

VfB Stuttgart_int

@VfB_int
𝗧𝗵𝗮𝗻𝗸𝘀, 𝗗𝗶𝗻𝗼𝘀! 🙏

#VfB


Stuttgart oli viime kaudella pelillisesti vahvempi joukkue mitä sarjasijoitus antoi ymmärtää, mutta tällä kaudella ongelmia voi hyvinkin olla luvassa odotettua enemmän. Stuttgart on nimittäin kauden alussa menettänyt keskikentältä Wataru Endon ja puolustuksesta Konstantinos Mavropanosin – molemmat kuuluivat joukkueen avainpelaajiin. Lisäksi vasemmalta laidalta Borna Sosa on ollut vahvasti siirtohuhujen kohteena. Avauskierroksen komea 5-0 voitto Bochumista lisäsi varmasti itseluottamusta, mutta Bochum on yksi heikoimmista, ellei jopa koko sarjan heikoin joukkue.

Bochumin murskaamisesta ei saatu läheskään oikeaa kuvaa Stuttgartin pelivoimasta ja nyt vieraat joutuu äärimmäisen kovaan testiin. Varsinkin puolustuspäähän menetetyt pelaajat jättää ison aukon ja Leipzigin monipuolinen ja energinen hyökkäys tulee varmasti tuottamaan Stuttgartille hankaluuksia. Peli-ideaksi otetaan maltillisella panoksella Leipzigin voittoa -1,0 tasoituksella – tasan maalin kotivoitolla panos palautuu.