Bundesliiga pe 27.01. klo 21:30

RB Leipzig - Stuttgart

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pätkäsopimusten erikoismies pakotettu kompromisseihin! Latooko Die Roten Bullen taas tennisnumerot?

Die Roten Bullen on palannut tauolta hurjana. Jo avauskamppailu kotona Bayernia vastaan oli erinomainen, mutta jotain jäi puuttumaan. Paljoakaan ei jäänyt arvailun varaan, kun ryhmä jyräsi puolestaan tiistaina Schalken yli tennisnumeroin 1–6. Stuttgart on pelannut kaksi tasapeliä, mutta aseet hyökkäyspäässä jäävät eittämättä liian vaisuiksi perjantaina.

RB Leipzig otti pisteen Bayern Müncheniltä 1–1-tasatuloksella viime viikonloppuna, mutta ei onnistunut hyökkäyssuuntaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tiistainen Schalke-löylytys lupaa kuitenkin hyvää ja samalla nähtiin tuttua kliinistä viimeistelyä Marco Rossin miehistöltä. Onko useista kriittisistä poissaoloista edelleen kärsivä Stuttgart isännille vain toinen pala kakkua tähän viikkoon?

Parilla tasapelillä Mainzia ja Hoffenheimia vastaan tauolta palanneen vierailijan sairastuvalla jatkavat Borna Sosa, Dan-Axel Zagadou sekä Chris Fürich. Lisäksi sivussa ovat Hoffenheimia vastaan loukkaantunut portugalilaishyökkääjä Tiago Tomas sekä samaisessa ottelussa 77. minuutilla toisen keltaisen kautta punaista katsellut Naouirou Ahamada. Nähtäväksi jää, millaisia kompromisseja Bruno Labbadia tällä kertaa kehittelee, mutta helpoimman kautta ei uuden valmentajan toinen tuleminen Stuttgartissa alkanut.

Vieraiden kausi on ollut selvästi ennakoitua heikompi ja Pellegrino Matarazzo sai lähtöpassit jo lokakuussa, mutta uuden valmentajan valinta venyi hieman. MM-kisojen aikana prosessi saatiin päätökseen ja uudeksi luotsiksi valikoitui entuudestaan tuttu nimi. Labbadia muistetaan nimenomaan pätkäsopimuksista ja työstään putoamistaistelussa painiskelevien ryhmien kanssa – viimeisimpänä kaudella 2020–2021 Hertha BSC:ssä.

RB Leipzig

@RBLeipzig
In 24 Stunden wehen unsere Fahnen wieder im Wind 🚩🚩

#RBLVFB #Bundesliga

Isännillä maalivahti Peter Gulacsi jatkaa pitkäaikaisloukkaantuneena sivussa ja myös Cristopher Nkunku puuttuu. Toki RB Leipzigin hyökkäyksen laatua kuvastaa se, että ranskalaistykin puuttuminen ei ole juuri näkynyt – toki mies olisi varmasti Rossille kiva lisätyökalu, mutta tennisnumerot Gelsenkirchenistä maalaavat vastustajille myrskyvaroitusta. Kevin Kampl on pelikiellossa korttitilin täyttymisen vuoksi, mutta toisin kuin Labbadia, isäntien peräsimeen niin ikään kesken kauden saapunut Rossi ei ole pakotettu mihinkään kompromisseihin – syvyyttä riittää.

Joukkueiden tasoero on tällä hetkellä juuri niin valtava kuin kerroinasettelusta voi päätellä. Tässä kamppailussa Leipzig tuskin peruuttelee tai sen enempää säästelee, joten vähintään kahden maalin voitolle (Tasoitus – Leipzig -1,5) tarjottu kerroin maistuu erinomaisesti Uhmapelaajien perjantaibetsien joukkoon.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – RB Leipzig -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – RB Leipzig -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 52,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.