DFB Pokal ke 20.04. klo 21:45

RB Leipzig - Union Berlin

Onko Unionista haastamaan huippuvireistä Leipzigiä?

Keskiviikkona Saksan Cupissa ratkaistaan Freiburgille vastustajaa finaaliin RB Leipzigin ja Union Berlinin välillä. Bundesliigan puolella Leipzig on kiinni kolmannessa sijassa, kun puolestaan Union taistelee kynsin ja hampain kuudennesta sijasta. Vieraat on saanut muutaman maukkaan voiton alle, mutta nyt vastus kovenee monin kertaisesti. Tässä haetaan myös asetelmia viikonlopulle, sillä sama parivaljakko kohtaa lauantaina myös Bundesliigan puolella.

Leipzig jatkoi viikonloppuna loistavaa virettä ryöstöretkellä tulivoimaisen Leverkusenin vieraana voittaen lukemin 1-0. Leipzigillä on edelleen tämän vuoden puolella ainoastaan yksi tappio kaikissa kilpailuissa ja ennen kaikkea joukkueen monipuolisuus on nostanut sen aivan Bundesliigan parhaimmistoon. Christopher Nkunkun johdolla uhka hyökkäyspäähän on aina valtava ja sen sai kokea muun muassa Dortmund, jonka verkkoon Leipzig takoi neljä maalia. Samalla puolustuspeli on hioutunut yhä enemmän ja enemmän yhteen – kolmessa edellisessä matsissa Leipzig on pitänyt nollat, kun Leverkusenin lisäksi vastassa on ollut Atalanta sekä Hoffenheim.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Union on niin ikään päässyt takaisin vireeseen voittamalla kolme ottelua putkeen komeasti maalierolla 7-1. Köln ja Frankfurt olivat toki tasokkaita vastustajia, mutta ei mitään verrattuna tämän illan isäntään. Vieraiden leiristä Taiwo Awoniyi on alkanut saada maalivirettä päälle viimeistellen kolme osumaa edellisissä viidessä ottelussa. Leipzigiä vastaan Unionin joutuu kuitenkin puolustuskannalle ja maalipaikat tulee olemaan vähissä, joten tehokkuuden on oltava huipussa, mikäli vieraat mielii finaaliin.

Frederik Rönnow on korvannut maalilla Andreas Luthea hyvin, joten poissaolojen suhteen vierailla ei ole sen suurempaa hätää. Leipigiltä on näillä näkymin sivussa puolustuksesta Lukas Klostermann ja keskikentältä Amadou Haidara sekä Kevin Kampl. Laadukkaita pelaajia, mutta näistä isännät kyllä selviää. Illan taistoon pieni betsi alle 2,5 maalille on paikallaan. Leipzig tulee olemaan kuskin paikalla ja vaikka hyökkäyspään osaamista löytyy valtavasti, tulee huippupaikoille pääseminen olemaan työn ja tuskan takana. Syvällä puolustaminen ja vastaiskujen odottelu sopii vieraille mainiosti. Lisäksi kovat panokset tekee ottelusta entistäkin tarkemman.

10 euroa pelirahaa