Bundesliiga la 23.04. klo 16:30

RB Leipzig - Union Berlin

RB Leizpig ja Union Berlin kohtaavat jälleen – tasaista vääntöä sopii taas odottaa!

Lauantaina on tarjolla jo toista kertaa tällä viikolla RB Leipzigin ja Union Berlinin välinen taisto. Kaksikko kohtasi Saksan Cupissa keskiviikkona ja vaikka Leipzig oli kaukana parhaasta tasosta, onnistui se nousemaan toisella puoliajalla tasoihin ja etenemään finaaliin Emil Forsbergin 92 minuutin maalilla. Tasainen vääntö oli tarjolla ja samaa sopii jälleen odottaa.

Leipzigillä ottelutahti on tällä hetkellä erittäin kova, mutta se ei ole menoa haitannut. Tappiottomien otteluiden putki sen kuin vain jatkuu ja kerta toisensa jälkeen joukkue löytää keinot taistella vähintään tasapelin. Tulivoimasta ei ole puutetta, mutta ennen kaikkea rautainen alakerta on ollut avain menestykseen. Kaikissa kilpailuissa edellisten seitsemän ottelun aikana Leipzigin verkkoa on heilutettu ainoastaan kolmesti, vaikka vastassa on ollut muun muassa Dortmund, Leverkusen, sekä Atalanta kahdesti.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Unionille jäi karvas maku suuhun keskiviikon kohtaamisesta, sillä se oli mukana kyydissä aivan loppumetreille asti ja jopa voitto olisi ollut tarjolla. Bundesliigan puolella tavoitteet on pysyä kuuden parhaan joukossa, mikä ei ole itsestään selvää, mutta myös nouseminen sijan tai jopa kaksi ylemmäs on mahdollista. Kokoonpanojen osalta voidaan odottaa hyvin pitkälti samoja miehistöjä, mutta Timo Baumgartl on Unionin alakerrasta sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

Rasitus painaa molemmissa leireissä, joten aivan päästä päätyyn tuskin mennään. Leipzig piti keskiviikkona palloa ja Union odotti paikkoja iskeä vastaan – sama kaava on todennäköisesti jälleen luvassa. Pelivalinnaksi napataan alle 2,5 maalia sekä pieni veto myös tasapelille. Leipzigillä on kyky takoa rumia lukemia taululle, mutta kuten viikolla nähtiin, Union pystyy ennen kaikkea vahvan puolustuspelaamisen johdolla pitämään isännät kurissa.

10 euroa pelirahaa