su 04.02. klo 18:30

RB Leipzig - Union Berlin

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Päättyykö Leipzigin tappiojakso? Sarjan huonointa vierasjoukkuetta vastaan ei ole varaa hävitä!

Sunnuntaina Bundesliigassa kierros päätetään RB Leipzigin ja Union Berlinin välisellä taistolla. Kaksikko löytyy tällä hetkellä vastakkaisista päädyistä sarjataulukkoa – siinä missä Leipzig on taistelemassa paikasta neljän parhaan joukkoon, on Unionin tärkein tehtävä välttää putoaminen.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ riskitön veto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leipzig on palannut tauolta kolmen tappion kera ja kärki on kerennyt jo karata turhan kauas jotta isäntien voisi sanoa olevan vielä mukana mestaruustaistossa. Frankfurtia vastaan tuli 0-1 tappio täysin pelitapahtumien vastaisesti ja puolestaan Stuttgart ja Leverkusen jatkoivat vakuuttamista. Helppoja vastustajia ei siis ole ollut vastassa, mutta ei Leipzig myöskään ole parhaassa iskussa ollut. Kokoonpanotilanne alkaa hiljalleen olla taas parempaan päin, kun puolustaja Willi Orban on taas pelikunnossa ja sivussa ovat vain Mohammed Simakan sekä Amadou Haidara.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
⚽️🎯 @xavisimons
⚽️⚽️🎯 Šeško

Last time against #UnionBerlin.. which of these three stunners was your favorite?

Union kaipaa kovasti pisteitä, mutta sillä on haastavat ajat edessä, sillä keskiviikkona on luvassa rästipeli Mainzia vastaan seuraavana viikonloppuna se kohtaa Wolfsburgin. Puolustus on saatu hiljattain parempaan kuntoon ja esimerkiksi Kevin Vogt oli hyvä hankinta alakertaan, mutta toisaalta onnistumisia on tullut pitkälti vain muita häntäpään joukkueita vastaan. Lisäksi suuri ongelma Unionin tekemisessä on ollut se, että kyseessä on koko sarjan huonoin vierasjoukkue. Poissaolotilanne on kohtalainen, kun Josip Juranovicin lisäksi vain Kevin Vollandin pelikunto on epävarma.

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
And that, Unioner, is that. A huge win. Happy days. Eisern!!!!

Joukkueiden viimeisimpiä otteluita ei kannata liikaa tuijottaa, sillä Leipzigin vastustajat on olleet sarjan parhaimmistoa ja Unionilla päinvastoin. Joukkueiden tasoero on edelleen valtava ja lapulle otetaan Leipzigin voittoa -1,5 maalin tasoituksella. Mitään täyttä ylijuoksua ei kannata odottaa, mutta mikäli Leipzig pääsee johtoon, on sillä varsinkin ottelun loppupuolella loistavat aseet kaunistella lukemia nopeista vastahyökkäyksistä. Alkuun ottelun kuva tulee todennäköisesti olemaan se, että Union puolustaa syvällä omalla alueella ja Leipzigin taitavat hyökkääjät etsii väyliä.

Lyö 25€ veto – ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto Tasoitus – RB Leipzig -1,5 ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi (palaututella panoksella on 1x kierrätysvaatimus). ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.