su 14.05. klo 18:30

RB Leipzig - Werder Bremen

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Bremenin ykköskärki edelleen sivussa – Leipzig varmistelee paikkaansa neljän parhaan joukossa!

Sunnuntaina Bundesliiga-kierros päätetään Werder Bremenin matkatessa RB Leipzigin vieraaksi. Odotukset on aikalailla yksipuolisessa ottelussa, sillä tasoero on jo valmiiksi suuri Leipzigin hyväksi ja nyt myös isännille pääsee motivaatioedun antamaan. Myös kokoonpanohuolet näyttäisi näillä näkymin lankeavan vieraiden niskaan, joten kotijoukkueen suurinumeroinen voitto ei yllättäisi.

Leipzig hyvä kausi ei aivan mestaruustaistoon asti ole riittänyt, mutta odotusten mukaisesti isännät on kiinni neljän parhaan joukossa. Panokset on kuitenkin edelleen suuret, sillä kierrokseen lähdettäessä Union Berlin ja SC Freiburg ovat vain pisteen Leipzigiä perässä. Hieman vaikeamman jakson jälkeen Leipzig on päässyt taas vahvaan iskuun. Oma pääty on rautaa ja hyökkäyspäässä paikkoja aukeaa enemmän kuin tarpeeksi, vaikka toki viimeistelyn kanssa on ajoittain ollut pientä huolta. Tilannetta tosin helpottaa se, että tähtihyökkääjä Christopher Nkunku on taas pelikunnossa loukkaantumisten jäljiltä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
👏 @TimoWerner has been nominated for April's #BundesligaPOTM award!

Vote for Timo below 🗳️

Bremenin kausi sarjanousijana on ollut vahva ja varsinaista huolta putoamisesta ei ole ollut. Kierrokseen lähdettäessä Bremen löytyy sijalta 12. ja vaikka viime aikoina tuloksellisesti ei ole ollut kehumista, on vieraat ehtinyt kauden mittaan kerätä riittävästi pisteitä vahvalla hyökkäyspelaamisella. Viime aikoina toki loukkaantumiset on tuonut omat huolensa, sillä edelleen koko sarjan maalipörssiä johtava Niclas Füllkrug on ollut edelliset neljä ottelua sivussa. Füllkrug on edelleen loukkaantuneena, mikä jättää vieraiden hyökkäyspelaamisen pitkälti Marvin Duckschin varaan. Myös puolustuslinjaan voi olla muutosta luvassa, sillä Milos Veljkovicin pelikunto on epävarma.

SV Werder Bremen EN

@werderbremen_en
🗣️ Werner:

"We know that they are a good team and we will have to be at our best. We can only influence our own performance, not anyone else's, so it's no different to the last few weeks."

#werder #RBLSVW

Uhmapelaajien kiikarissa on Leipzigin voitto vähintään kahdella maalilla, joka kelpaa nykyisillä kertoimilla edelleen erittäin hyvin peleille. Leipzig ei viime aikoina kovinkaan montaa murskavoittoa ole ottanut, mutta nyt siihen on loistava mahdollisuus. Vieraiden puolustuspelaaminen on kaukana sarjan kärkipäästä ja maltillisista maalimääristä huolimatta Leipzig on onnistunut viime aikoina rakentamaan erittäin hyvin maalipaikkoja hyökkäyssuuntaan.