La Liga to 29.12. klo 20:15

Real Betis - Athletic Bilbao

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Athletic kiihdyttää kohti sieniliigaa! Jääkö tasapisteissä oleva suora kilpakumppani jalkoihin torstaina?

La Ligan MM-tauko on pian taputeltu ja torstaina mennään taas! Real Betis isännöi Benito Villamarínilla Athletic Clubia ja melko lailla kärkitaistosta voidaan puhua, kun joukkueet ovat tasapisteissä ja UCL-paikat ovat kosketusetäisyydellä.

Betisillä on pahasti vajausta topparin tontilla, kun Édgar González on pelikiellossa ja Germán Pezzella juhlii vielä maailmanmestaruutta Guido Rodríguezin kera. Lisäksi Víctor Ruiz voi olla lasaretissa. Paul Akouokou ja Juan Cruz ovat loukkaantuneina rotaatiomiehistä. Félix Garreta Betisin B-joukkueesta saattaa hyvin avata topparin tontilla.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Athletic Club

@Athletic_en
🚀 𝗥𝗮𝘂́𝗹 𝗚𝗮𝗿𝗰𝗶́𝗮 🤤

#RealBetisAthletic #AthleticClub 🦁


Athleticin riveistä vain muutama pelaaja oli mukana MM-kisoissa ja kaikki heistä ovat palanneet jo harjoitusvahvuuteen. Näillä näkymin Ernesto Valverden kokoonpanossa ei ole ainuttakaan poissaolijaa torstaina. Iker Muniain voi kuitenkin olla näillä näppäimillä putoamassa penkin puolelle pysyvämmin.

Athletic on ollut syyskaudella La Ligan kirkkainta parhaimmistoa heti Real Madridin ja Barcelonan jälkeen ja myös maaliodottamastatistiikka kertoo top 4-sijoituksen olevan tällä hetkellä enemmän kuin ansaittu. Athletic pelaa Espanjan nopeinta jalkapalloa ja Uhmapelaajien vihjetehtaassa ollaan myös vahvasti sitä mieltä, että ennakkosuosikin viitan on oltava myös torstaina niskassa.