La Liga ke 01.02. klo 22:00

Real Betis - Barcelona

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Auts! Barcelonan tähtihyökkääjä on viikkoja sivussa! Meneekö keskiviikon vierasottelu puristamiseksi?

Barcelona vierailee keskiviikkona La Ligan rästipelissä Benito Villamarínilla – vastaan asettuu Manuel Pellegrinin Real Betis. Barça jatkaa sarjakärjessä ja piste-ero kasvoi viikonloppuna itse asiassa viiteen, kun Real Madrid pudotti pisteitä Real Sociedad-pelissä.

Kotijoukkueella pitäisi olla Víctor Camarasaa lukuun ottamatta koko joukkue käytettävissä. Borja Iglesiasilla on ollut pientä huolentynkää, mutta El Panda on kokoonpanossa kaiken järjen mukaan. Barcelona saa takaisin Robert Lewandowskin ja Ferran Torresin, mutta Ousmane Dembélén loukkaantuminen lauantaina Montilivillä pitää ranskalaiskiiturin sivussa ainakin muutaman viikon.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

FC Barcelona

@FCBarcelona
Pedri is a 100 carat 💎


Betisin otteet ovat olleet hiljattain melko kaksijakoisia. Getafe kaatui vahvalla esityksellä lauantaina Madridissa, mutta tätä ennen Espanyol oli parempi kotiviheriöllään ja Copa del Reystä tuli myös lähtö Osasunan käsittelyssä. Betis haastoi Barcelonan tätä ennen Espanjan Supercupissa kelvollisesti ja vasta rankkarikisassa vaakakuppi kallistui Blaugranan puolelle.

Barcelona oli lauantain Girona-pelissä kovin alavireinen, mutta Pedrin maali riitti silti voittoon. Dembélén poissaolo ei helpota katalaanien urakkaa Sevillassa, mutta toisaalta maalintekijäosastolla Lewandowskin kokoinen aukko saadaan taas pitkästä aikaa La Ligassa täytettyä. Under-kertoimiin kiinnittyy silti katseet – Barcelonalla on tällä hetkellä vaikeaa luoda maalipaikkoja ja Betisin 4-2-3-1 on turvallinen alaspäin. Marc-André Ter Stegenin Turkista haettu hiusimplantti on sen sijaan antanut saksalaisveskarille taikavoimat Blaugranan maalilla – nyt nollia on pelattu jo neljä peräkkäin.

Näin teet tällä vedolla 51,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ alle 2,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 51,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.