La Liga la 07.05. klo 22:00

Real Betis - Barcelona

Barça on edelleen sekasortoisessa tilassa! Menestystä niittänyt Betis on kypsä hyödyntämään katalaanien tilanteen!

La Ligassa mestaruus on jo ratkennut – pelattavaa kuitenkin vielä riittää. Barcelonan UCL-paikka alkaa näyttää varmalta, etenkin jos Real Betis ei onnistu lauantaina katalaaneja voittamaan. Betisillä matkaa UCL-paikkoihin on vain kolme pistettä, joten upean intensiivinen matsi on tiedossa – Uhmapelaajat luottaa tällä kertaa Betisiin!

Héctor Bellerín, Víctor Camarasa ja Martín Montoya missaavat matsin Betisiltä. Vierailta Marc-André Ter Stegenillä on ollut matsin alla vatsavaivoja, joten Neto saattaa tuurailla. Gerard Piqué, Sergi Roberto, Pedri, Nico González ja Sergiño Dest jatkavat sivussa. Ansu Fati on jälleen mukana, mutta avaukseen nuorukainen ei vielä pitkän loukkaantumiskierteen jälkeen pääse.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Barcelona onnistui katkaisemaan surkean runinsa c-korin joukkueita vastaan viime viikonloppuna – Mallorca kaatui 2-1. Maaliodottama meni kuitenkin tasan ja muutenkin esitykset ovat olleet aivan käsittämättömän huonoja El Clásico-murskajaisten jälkeen, joten todella paljon risuja loppukaudesta Barça saa.

Betisillä on sen sijaan momentum ja iso kotietu puolellaan – Manuel Pellegrinin poppoo voitti juuri Espanjan cupin ja silmissä kiiluvat isot parrasvalot ensi kaudelle. Betisin kohdalla on oikein puhua jymymenestyksestä, kun kautta punnitaan. Lätkitään ohuemmanpuoleinen panos Betisin suoralle voitolle – tasoitustakin voi riipaista, jos konservatiivisempi meno maistuu.

10 euroa pelirahaa