Copa del Rey la 15.01. klo 22:30

Real Betis - Sevilla

Kumpi hallitsee Sevillan derbyssä paremmin kaaoksen?

Espanjassa on vuorossa cup-viikonloppu ja lauantai-illassa saadaan nauttia koko rahan edestä Real Betisin isännöidessä verivihollistaan Sevillaa! Liigan puolella kauden avauskohtaaminen kääntyi Benito Villamarínilla Sevillalle Guido Rodríguezin lennettyä avauspuolikkaalla suihkuun. Läikkyvätkö tunteet nyt yli? Mahdollisesti.

Sevillan riveistä Jesús Navas, Suso, Thomas Delaney, Erik Lamela, Bono, Youssef En Nesyri ja Munir El Haddadi ovat eri syistä sivussa. Jules Koundé, Marcos Acuña, Marko Dmitrovic, Fernando ja Karim Rekik ovat kysymysmerkkejä. Sevilla hankki viikolla Portosta Jesús ”Tecatito” Coronan ja meksikolaiselle on luvassa minuutteja jo illalla. Betisiltä ovat sivussa Marc Bartra, Willian José, Martin Montoya, Joaquín sekä Paul Akouokou.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Voidaan väittää Sevillan nauttivan juuri nyt pienestä psykologisesta edusta, sillä Betis on voittanut derbyn viimeksi vuonna 2018. Siitä huolimatta Betis tulee illan matsiin taatusti puukko hampaiden välissä – tähän lisäboostia tuo Sevillan hankala poissaolotilanne. Tästä päästäänkin kätevästi illan vetoon.

Pelataan ensimmäiselle jaksolle over 1 eli tasan yhdellä maalilla veto mitätöityisi. Kotiyleisö vaatii ja Betis tottelee. Prässitasot ovat matsin alkupuolella hyvin todennäköisesti tapissa – vastustaja pyritään pakottamaan virheisiin ja maalipaikoille on siten hyvät mahdollisuudet. Kaaosta ja sen hallintaa on siis toisin sanoen tiedossa.

10 euroa pelirahaa