Copa del Rey la 23.04. klo 23:00

Real Betis - Valencia

Copa del Reyn pokaali matkustaa Real Betisin palkintokaappiin!

Copa del Rey huipentuu lauantai-iltana La Cartuja-stadionilla Sevillassa! Real Betis lähtee kamppailuun suosikkina, sillä kuluva sesonki La Ligassa on ollut Sevillan vihreävalkoisilta huumaavan kova ja jopa paikka Mestarien liigasta on vielä ohuesti mahdollinen. Copa del Reyssä isoin päänahka oli neljännesvälierissä paikallisvastustaja Sevilla.

La Cartujasta Betisille ei ole tiedossa sen kummempaa etua, vaikkei matkarasitusta tulekaan. Valencia lepuutti isoa osaa ideaaliavaristaan tiistain Villarreal-matsissa. Manuel Pellegrini teki pienemmässä määrin samaa tappioon päättyneessä Elche-matsissa, mutta pienen edun tästä Valencia saanee.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Pellegrinin ryhmästä puuttuvat vain Víctor Camarasa ja Martín Montoya, joten vahva kokoonpano on finaalissa jalkeilla. Valencialta Gabriel Paulista on kysymysmerkki ja Toni Lato & Maxi Gómez mitä todennäköisimmin sivussa. Gabriel olisi ensiarvoisen tärkeää saada parsittua kasaan, sillä brassi on Valencian nykyisessä puolustuslinjassa ehdoton avainhahmo.

Otetaan lapulle Betisin voittoa varsinaisella peliajalla, mutta pidetään panokset jännäritasoilla. Finaalit ovat aina etukäteen ainutlaatuisia pähkinöitä pureksittavaksi ja tämä ei tee poikkeusta. Pepe Bordalás on luonnollisesti yksi iso X-faktori loppuottelun yhtälössä, mutta uskon Betisin kykenevän valmistautumaan vieraiden psyykkiin. Yllätyksenä Bordalásin temput eivät ainakaan tule kenellekään. Betis on juuri nyt näistä joukkueista selkeästi parempi.

10 euroa pelirahaa