La Liga su 06.02. klo 19:30

Real Betis - Villarreal

Overit tauluun Benito Villamarínilla!

Aivan huumaavassa formissa viilettävä Real Betis iskee yhteen nousujohteisen Villarrealin kanssa. Upea futismatsi on tiedossa! Piste-ero joukkueiden välillä on kahdeksan paunaa – Betis on UCL-paikoilla ja vaikka takaa-ajajat ovat suurseuroja niin nykymenon jatkuessa UCL-paikka on lähellä. Iltaan lähdetään over-taktiikalla.

Manuel Pellegriniltä ovat sivussa Joaquín, Martín Montoya, Víctor Camarasa ja Claudio Bravo. Ei isoja menetyksiä – Joaquín on tietty iso hahmo kopissa. Vierailta Boulaye Dia, Francis Coquelin ja Rubén Peña ovat lasaretissa, joten Villarreal pääsee myös käytännössä parhaalla kokoonpanollaan peliin. Uusi hankinta Giovani Lo Celsokin on jo mukana kokoonpanossa, mutta avannee vaihdosta.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Betis pelasi viikolla Copa del Reyssä ja upean matsin pelasikin. Real Sociedad kaadettiin Anoetalla murhaavan esityksen päätteeksi 0-4. Tulivoimaa löytyy kautta hyökkäyslinjan, sillä viimeisimpänä Juanmi on puhjennut kukkaan ja La Realkin sai tämän tuta. Nabïl Fekir ja Sergio Canales toki olivat jo valmiiksi elämänsä kunnossa.

Villarrealin alkukausi oli sanalla sanoen heikko, mutta Gerard Moreno nousi alkutalvesta kuin feeniks-lintu tuhkasta ja samalla kohentui myös Villarrealin tuloskunto. Illan matsista Benito Villamarínilla lähdetään odottelemaan suurimaalista ja viihdyttävää. Peribrittiläistä munaravia tuskin ainakaan aluksi nähdään, mutta nämä joukkueet kykenevät luomaan kosolti vaaraa hitailla ja kontrolloiduilla hyökkäyksilläkin. Selvästi paras kertsi overille löytyy 22Betiltä. Tästä tiliä luomaan!

10 euroa pelirahaa