La Liga ke 01.12. klo 22:00

Real Madrid - Athletic Bilbao

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Real Madridille tulee rästipelissä hiki! Vedoissa avausjakson maalimääriä!

La Ligassa mitellään keskiviikkona rästipeli Real Madridin ja Athletic Bilbaon välillä. Marcelinon Athletic on kuluvan kauden onnistujia, sillä etenkin puolustuspäässä homma on toiminut. Real Madrid on kuitenkin oivassa vedossa, joten mikä eteen? On melko vaikea kuvitella baskien yltävän pisteille – hankalaksi vieraat kuitenkin voivat ottelun tehdä.

Real Madridin riveistä David Alaba on ehkä rotaatiovuorossa. Eduardo Camavinga saattaa myös avata. Fede Valverde ja Marcelokaan eivät ole poissuljettuja avariin – siinä vaiheessa homma menisi niin sanotusti mielenkiintoiseksi. Rodrygo lienee Marco Asension edellä hyökkäyskolmikossa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Real Madrid C.F.

@realmadrid
✨ ¡VOILA! ✨
🔝 Tal día como hoy, en 2012 ➡️ Monsieur @Benzema...
🆚 Athletic


Íñigo Martínez on pelikiellossa vierailta. Dani Vivian, Yuri Berchiche, Asier Villalibre ja Peru Nolaskoain ovat sairastuvalla. Keskuspuolustuksen tason pitäisi riittää ihan kelvolliseen matsiin, joskin Martínez – Vivian on tällä hetkellä se ykköspari. Lähtökohtaisesti Athletic nojaa kuitenkin organisoituun puolustuspelaamiseen eikä sota niin sanotusti kaipaa yhtä tai kahtakaan miestä.

Athletic ei varmasti prässää keskiviikkona normaaleilla tasoillaan. Under-suuntainen matsi voi olla tiedossa ja etenkin ensimmäiselle nelivitoselle on tarjolla herkkua, sikäli kun Real ei löydä väyliä tavallista helpommin maalipaikoille.

Coolbetin kertoimet alle yhdelle maalille (tasalukemalla veto mitätöityy) ovat omassa kastissaan. Hyvin todennäköinen skenaario on, että peli ei vielä repsahda avausjaksolla ja maaleja nähdään 0-1.