Espanjan Supercup su 16.01. klo 20:30

Real Madrid - Athletic Bilbao

Laittaako kova cup-joukkue Athletic Real Madridin ahtaalle? Vedoissa ekan jakson maalimääriä!

Illalla pelataan Saudi Arabiassa Espanjan Supercupin finaali. Real Madrid päihitti jatkoajalla Barcelonan semifinaaleissa ja Athletic päihitti seuraavana päivänä Atlético Madridin. Joukkueet ovat kohdanneet jo pariin otteeseen tällä kaudella ja Real oli molemmissa kohtaamisissa vahvempi – Athletic pystyi kuitenkin noissa peleissä antamaan kovan vastuksen ja baskiryhmä pystynee siihen myös tänään.

Carlo Ancelotti on ilman Marco Asensiota ja Dani Carvajalia, mutta David Alaba voi olla mukana. Mariano ja Gareth Balehan jäivät reissusta kokonaan sivuun. Rotaatiotoppari Jesús Vallejo on myös veks todennäköisesti, mutta asiaa kentälle ei olisi muutenkaan ollut. Athleticin riveistä sivussa varmasti on vain Unai Vencedor. Unai Núñez ja Asier Villalibre menevät vielä kysymysmerkkeihin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ


Athletic on aggressiivinen, mutta ei liian ylhäällä. Muoto pysyy siis tiiviinä varmasti tasatilanteessa ja johtoasemassa. Nyt pelataan finaali, joten etenkin alkuun tullaan todennäköisesti etenkin baskien osalta varovaisesti. Jalkapalloakin Marcelinon ryhmä osaa pelata, joten mitään koko ottelun mittaista kilpparitaktiikkaa ei nähdä.

1×2-kertoimissa ei oikeastaan ilmaa ole, joten keskitytään maalimääriin – tarkemmin ekan puolikkaan osalta. Peleille otetaan avausjakson under 1 eli tasan yhdellä panos palautuisi. Odottelen aika konservatiivista starttia – Athletic ei riskeeraa liikaa ja Real pyrkii Vinícius Júniorin kautta vahingontekoon. Vini elää kuitenkin pääasiassa tilasta eikä sitä ole tänään yltäkylläisesti tiedossa.

10 euroa pelirahaa