La Liga su 12.12. klo 22:00

Real Madrid - Atlético Madrid

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö Atlético jalkoihin sunnuntain derbyssä? Realin kertoimissa herkkua!

La Liga-viikonlopun huipennuksena nähdään sunnuntai-illan el Derbi Madrileño! Real Madrid on äitynyt hirmuiskuun ja voittoputki kaikissa kilpailuissa on kasvanut jo yhdeksään. Atlético pelasi nappimatsin UCL:n puolella Portossa ja paineli kuin painelikin kuudentoista parhaan joukkoon. Atleti on kuitenkin ollut tällä kaudella kovin ailahtelevainen ja kärki alkaa karata La Ligassa.

Real Madrid pääsee derbyyn lähestulkoon optimiavauksella. Karim Benzema on 50-50 -kunnossa, mutta muuten valkopaidoilla ei ole juurikaan loukkaantumishuolia. Atléticolla on ongelmia alakerrassa, sillä Stefan Savic ja Sime Vrsaljko ovat sivussa ja Kieran Trippier ja José María Giménez kysymysmerkkejä. Luis Suárezille lienee tarjolla taas supersub-roolia.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
🌟 @ToniKroos only scores golazos, pass it on...
#UCL


Ennen Porto-matsia Atlético hävisi kotikentällään sarjanousija Mallorcalle. Punavalkoisten ottelut ovat olleet hyvin epätyypillisesti suurimaalisia ja marraskuun alusta lukien Jan Oblak on pelannut vain yhden nollapelin. Melko katsojaystävällisiksikin voisi Diego Simeonen poppoon matseja kuvailla, joskin Porto-kamppailu oli ajoittain suoranaista K-18 -kamaa.

Kertoimista paljastuu Real Madridin olevan selkeä suosikki ja itse asiassa kotikerroin voisi olla pienempikin. Tartutaan ilman muuta tähän kuin sika limppuun. Atlético on toki laadukas vastustaja ja derbyyn sytytään taatusti, mutta Simeonen ryhmältä puuttuu tällä hetkellä tasaisuus. On suuri arvoitus, millainen Atleti astelee sunnuntaina kentälle.

Se kuuluisa limppu löytyy tällä kertaa markkinoiden kärkitiikereihin lukeutuvalta Coolbetiltä. Uhmapelaajien tapoihin kuuluu tarjoilla maukkaita namupasseja, joista on kiva laittaa tap-in tyhjiin ja sellainen on luvassa nytkin. Siirry Coolbetille tästä.