Espanjan Supercup su 15.01. klo 21:00

Real Madrid - Barcelona

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Juhliiko Barcelona vuoden ensimmäisessä El Clásicossa? Uhmapelaajien papereissa suosikista ei ole epäselvyyttä!

Sunnuntaina on vuorossa kauden 2022-23 toinen El Clásico Saudi Arabian pääkaupungissa Riadissa. Kyseessähän on siis muun muassa Gerard Piquén masinoimat kissanristiäiset, jossa osallistumisoikeus on La Ligan mestarilla ja kakkosella sekä Copa del Reyn mestarilla ja toisella finalistilla. Espanjan Supercupiksikin tätä kilpailua kutsutaan.

Niin Real kuin Barçakin selvitti tiensä loppuotteluun rankkarikisan kautta – madridilaiset voittivat Valencian ja Barcelona Betisin. On pakko sanoa, ettei kumpikaan joukkue juuri vakuuta pelillisesti juuri nyt. Xavin ryhmä hieman enemmän, vaikka isointa vaihdetta silmään eivät katalaanitkaan tunnu saavan.

RFEF

@rfef
📹 El vídeo que estábais esperando.

La tanda de 𝗽𝗲𝗻𝗮𝗹𝘁𝗶𝘀 que metió al @FCBarcelona_es en la súper final de la #superSupercopa

😎 Desde nuestra cámara los paradones de @mterstegen1 son otro rollo.


Realilta on sivussa sunnuntaina ainakin Lucas Vázquez, Álvaro Odriozola, David Alaba ja Aurélien Tchouaméni. Ferland Mendy, Dani Carvajal, Fede Valverde ja Eduardo Camavinga eivät ole satapinnaisessa kunnossa, mutta nelikko on luultavasti kuitenkin kokoonpanossa. Barcelonalta Ousmane Dembélé ja Frenkie de Jong ovat puolikuntoisia ja sunnuntai on vielä duolla hämärän peitossa.

Los Blancosilla on pieni lepoetu puolellaan, sillä Real Madrid – Valencia oli jo tiistaina. Jos finaali olisi lauantaina niin etu olisi tietenkin hieman isompi. Barcelona on ollut näistä kahdesta pelillisesti parempi tällä kaudella ja Realin parhaat syömähampaat Karim Benzema & Vinícius Júnior eivät ole kaksisessa formissa. Barcelonalle lähtee tasapelivarmistuksella paukku sunnuntaille!