La Liga su 20.03. klo 22:00

Real Madrid - Barcelona

Nähdäänkö Bernabéulla klassinen Klassikko? Täräytetään overia lapulle!

Sunnuntaina pelataan Espanjassa kauden kolmas El Clásico. Real Madrid voitti syksyllä Camp Noulla ja tammikuussa Saudi Arabiassa Supercopassa Carlo Ancelottin miehistö voitti jatkoajalla. Barcelona on voittanut viimeksi keväällä 2019 ja nyt on kenties paras sauma aikoihin napata Klassikosta täydet pisteet, joskin Real Madrid on itsekin huumaavassa formissa.

Karim Benzeman pelikunto on vielä näin keskellä viikkoa kysymysmerkki, mutta ilmeisesti pelaaminen on ihan realismia. Ferland Mendy on ainoa varma poissaolija Los Blancosilta. David Alaba siirtynee vasemmaksi pakiksi ja Nacho tulee toppariksi. Benzemaa lukuun ottamatta Ancelottilla tuskin on hirveästi pohdittavaa avauspalikoiden suhteen.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Barcelonalla oli matsi torstaina Turkissa ja jobinpostia tuli Sergiño Destin todennäköisen loukkaantumisen muodossa. Ansu Fati, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Alejandro Baldé ja Abde Ezzalzouli ovat varmasti sivussa. Real Madrid saa luonnollisesti selvähköä lepoetua Barcelonan torstaimatsin takia. Dani Alves ei saa pelata Eurooppa-liigassa, joten brassi on ainoa tuore avarin mies sunnuntaina.

Barcelonan menestys voisi ideatasolla kiinnostaa hieman, mutta mehukkain idis on kuitenkin suurimaalisuus ja tarkemmin ottaen over 3. Xavi-pallo on usein jo lähes yksinään tae suurimaalisille matseille, mutta Real Madrid on vieläpä pelitavaltaan maalintekoon sopiva joukkue Xavin poppoota vastaan, kun katalaanien linja pelaa lähes koko ajan korkealla. Todella viihdyttävä Klassikko on luvassa ja potentiaalisesti myös mestaruuden ratkaiseva sellainen, sikäli kun Real Madrid yltäisi vähintään tasatulokseen.

Laitetaan veto sisään William Hillillä– betsikanuunat laulamaan! Jos matsissa tulee tasan kolme maalia niin veto mitätöityy. Tehtaile ihmeessä tili, jos on vielä jäänyt tämä markkinahelmi katsastamatta. Tarjolla on uusille asiakkaille aivan kaistapäisen hyvä ilmaisvetotarjous.

10 euroa pelirahaa