La Liga to 10.11. klo 22:30

Real Madrid - Cádiz

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Putoajakandidaatti haastaa Real Madridin vieraissa! Lapulle maukas maalimääräbetsi!

Maanantaina Rayo Vallecanon vieraana kompastellut Real Madrid pyrkii palaamaan jälleen voittokantaan torstaina, kun sarjan heikoimpiin koosteisiin kuuluva Cádiz vierailee Santiago Bernabéulla. Realin alakerta on ollut viime viikot melko katastrofaalisessa jamassa ja Thibaut Courtoisilla alkaa kohta selkäkivut vaivata, jos ei nollapeliä saada.

Realilta puuttuu varmasti vain Antonio Rüdiger, mutta Karim Benzemakaan tuskin pelaa. Madridissa on kuulunut reilusti soraääniä Benzeman suhteen, sillä osa kannattajista ajattelee ranskalaisen priorisoivan tällä hetkellä rankasti MM-kisoja. Cádizilta on sivussa avarin topparipari Víctor Chust – Luis Hernández. Joseba Zaldua, Jon Ander Garrido ja Momo Mbaye ovat myös poissa.

TEKEEKÖ RANSKA MAALIN PUOLAA VASTAAN?

Kerroin oli 1.07 ja nyt saat siitä 2.00! Voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille.

Maksimipanos 10€.

OTA ILMAINEN RAHA TASKUUN

B/R Football

@brfootball
Imagine Fede Valverde's shot landing in your balcony 😅

(via @relevo)


Sergion luotsaama vierailija on ollut tuloksellisesti kelpo formissa eikä viimeiseen seitsemään peliin ole hävitty kuin kertaalleen. Torstaina haaste on kuitenkin niin kova, että tällä kertaa Cádiz tuskin on yltämässä pisteille – etenkään ärsytettyä Los Blancosia vastaan. Fiksulla pelisapluunalla voi Cádiz kuitenkin yltää etenkin nyky-Realia vastaan maalintekoon.

Peli-ideana on suurimaalisuus ja otetaankin kupongille yli 3,5 maalia. Carlo Ancelottin ryhmä on päästänyt yhdeksän osumaa viimeiseen viiteen kamppailuun, mutta samalla se on itsekin kyennyt latomaan palloa urakalla verkon perukoille, Benzemalla tai ilman. Cádizin alakerta on nyt sen verran vajaamiehinen, että valkopaidat latovat vähintään kolme rysää.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle yli 3,5 maalia kertoimella 2,10.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,10 🤘