Mestarien liiga ke 12.04. klo 22:00

Real Madrid - Chelsea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sementoiko Real Madrid vieraiden katastrofikauden? Kolmas valmentaja ei ole Chelseassa avain onneen!

Chelsea saapuu Santiago Bernabéulle kaaoksessa, joka on kaukana hallitusta. Seuraavana joukkueen kurssia yrittää kääntää vanha tuttu seuralegenda, jonka palkkaaminen takaisin päävalmentajaksi vaikuttaa ratkaisuna todella erikoiselta. Real Madridin pelaajatilanne ei voisi juuri parempi olla ja vieraille on tiedossa selviytymistaistelu.

Viime viikonloppuna Wolvesille tappion Valioliigassa kärsinyt Chelsea valitsi kauden kolmanneksi päävalmentajakseen Frank Lampardin. Seuralegendan kotiinpaluu ei kuitenkaan tapahdu mukavissa merkeissä, sillä kuten sanottu, Lampard on peräti kolmas luotsi tällä kaudella – sesongilla, joka on mennyt täysin penkin alle. Sopii miettiä, ovatko todelliset ongelmat valmennuksessa vai jossain aivan muualla. Kuin ihmeen kaupalla Chelsea on edelleen mukana Mestarien liigassa, mutta sitä iloa tuskin kauaa jatkuu.

Hallitsevan Mestarien liiga -voittajan Real Madridin ainoa poissaolija keskiviikkona on Ferland Mendy. Muita poissaoloja ei tiettävästi isännillä ole, mutta vierailla useamman pelaajan kunto on hämärän peitossa. Viime aikoina sivussa olleen Mason Mountin pelaaminen on Thiago Silvan tavoin epävarmaa. Ainakin Cesar Azpilicueta sekä Armando Broja ovat sivussa. Kolme ensimmäisenä mainittua olisivat kunnossa ollessaan – jos eivät varmasti, vähintään vahvasti – tyrkyllä Lampardin avaukseen.

Isännän menestystarinat eurokentiltä ovat tiedossa. Carlo Ancelottin miehistö ei missään tapauksessa lähde kevääseen huonoista asetelmista, sillä joukkue on aivan hiljattain ollut kenties paremmassa vedossa kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella. Viime viikon El Clásico päättyi Los Blancosille murskaavasti numeroin 0–4 ja Barcelona jäi Copa del Reyn välierissä nuolemaan näppejään. Mestarien liigan neljännesvälierissä Liverpool oli täysin paperia Karim Benzeman ja kumppanien käsittelyssä. Ottelupari oli käytännössä ohi jo avausosan jälkeen.

Olisi megaluokan yllätys, jos Chelsea yltäisi edes tasapeliin. Aina puhutaan uuden managerin tuomasta lisälatauksesta, mutta tämä ei lontoolaisten kohdalla toimi. Muutenhan joukkue olisi ollut läpi kauden yhdessä nousujohteisessa aallossa! Lampardista voi olla mitä mieltä tahansa, mutta Bluesin tie nousee tällä kierroksella pystyyn ja Real marssii heti kotiottelussaan vakuuttavaan voittoon. Kenties jopa murskalukemin? Pelivalinnaksi maistuu kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Real Madrid -1,5).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Spreads – Real Madrid -1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Spreads – Real Madrid -1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 70€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.