La Liga su 23.01. klo 17:15

Real Madrid - Elche

Real Madrid kylvettää Elcheä!

Viikolla cupissa kohdanneet Real Madrid ja Elche iskevät toistamiseen yhteen Valkoisessa Talossa. Torstain kamppailu eteni aina jatkoajalle ja Elchen kannalta näytti hetken aikaa hyvältä Marcelon lennettyä suihkuun ja Elchen siirryttyä seuranneesta vaparista hetkellisesti johtoasemaan. Elche oli kuitenkin niin kuitti, että Real oli paljon parempi jopa miehen alivoimalla. Tästä nuotteja iltapäivän taistoon!

Carlo Ancelottilla ei ole montaa isoa poissaoloa, sillä Dani Carvajal on koronassa ja rotaatio-osaston Mariano, Jesús Vallejo ja Marco Asensio ovat loukkaantuneina. Elche saa Lucas Boyén takaisin avariin, mutta sivussa ovat edelleen Enzo Roco, Pedro Bigas, Guido Carrillo, Javier Pastore, Antonio Barragán, Omar Mascarell, Iván Marcone sekä Josema. Lisäksi Darío Benedetto kaupattiin Marseillen toimesta takaisin Boca Juniorsiin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Pallo on tietysti pyöreä, mutta nyt voi olla ihan oikeasti rumat lukemat uunissa. Elchellä on paljon ukkoja sivussa ja jaloissa on maitohappoja. Lisäksi Karim Benzema, Luka Modric ja Thibaut Courtois palaavat askiin muutaman muun ohella, joten ei tässä vierailla totisesti ole isoja mahdollisuuksia ryöstää pisteitä.

Painetaan Real -2 aasialainen tasoitus lapulle. Tasan kahden maalin voitolla panos saataisiin takaisin. Eiköhän kotijoukkue tässä vähintään kolme rysää paina kuitenkin. Älyttömästi ilmaa kertoimessa ei kuitenkaan ole, joten siinä mielessä kannattaa pitää housut jalassa.

10 euroa pelirahaa