La Liga la 30.04. klo 17:15

Real Madrid - Espanyol

Real Madridilla on alakerrassa hupikooste! Pääseekö Raúl de Tomás pahantekoon?

Real Madrid voi varmistaa lauantain Espanyol-ottelussa mestaruuden – tasurikin riittäisi. Ensi viikolla pelataan huomattavasti isompi matsi Manchester Cityä vastaan niin ikään Santiago Bernabéulla, joten Carlo Ancelotti yrittää todennäköisesti ratkoa La Liga -rastin varamiehillä. Vedonlyönnillisesti ottelu on siis haastava pähkinä, mutta pelattavaa löytyi silti.

Ketä sitten Los Blancosilla on viheriöllä? Nacho ja Éder Militão ovat pelikiellossa ja David Alaba lasaretissa joten ainoastaan Ferland Mendy ja Dani Carvajal ovat puolustuksen avarin miehistä mukana – todennäköisesti kuitenkin penkin puolella. Keskikentällä Eduardo Camavinga saa aloituksen ja Luka Modric ja Toni Kroos todennäköisesti lepoa. Hyökkäyksen tehokaksikko Karim Benzema-Vinícius on mahdollisesti myös levossa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Espanyol lähtee Madridiin vahvalla kokoonpanolla, sillä vain Keidi Baré on saikulla. Óscar Gil on ollut kuukausikaupalla sivussa, mutta paluu lähenee. Papukaijat tarvitsevat vielä pisteitä säilymiseen, mutta puskuria on sen verran, että tasurikin varmasti maistuisi Bernabéulta.

Tasoituksista ja maalimääristä ei löytynyt tällä kertaa pelattavaa, mutta painetaan sen sijaan Raúl de Tomásin maalintekoa lapulle. Real Madridin avauksen topparipari on aiheuttanut otteillaan lähinnä merimiesnaurua ja nyt siellä on parhaimmassa skenaariossa Casemiro ja Jesús Vallejo. RdT on Espanjan maajoukkueen mahdollinen ykköskärki marraskuussa alkavissa MM-skaboissa, joten mismatch on ihan selkeä.

10 euroa pelirahaa