La Liga la 09.04. klo 22:00

Real Madrid - Getafe

Kierrättääkö Carlo? Getafelle päästään lataamaan pikkubetsi!

Real Madridille on vuorossa astetta arkisempaa haastetta lauantaina, kun Getafe vierailee Santiago Bernabéulla. Quique Sánchez Floresin luotsaama Geta ei ole kuitenkaan mikään mielekäs vastustaja La Ligan kärkipään joukkueille ja nytkin on realistinen sauma aiheuttaa Carlo Ancelottille harmaita hiuksia (lisää).

Realilla on jo toinen silmä kiinni ensi viikon Chelsea-matsissa, vaikka Stamford Bridgeltä otettiinkin jo melko ratkaisevantuntuinen etumatka. Lepuutuksia nähtäneen jonkin verran ja Toni Kroos, Luka Modric, Vinícius Júnior ja Dani Carvajal ovat mahdollisia penkitettäviä. Eden Hazard ja Luka Jovic eivät pelaa ja Ferland Mendy on epävarma.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Getafe suoritti tammikuun siirtoikkunassa kuin suurseura konsanaan. Laatuluokan pelaajia saapui ovista ja ikkunoista ja nuoli näyttää ylöspäin nyt myös viheriöllä. Säilymisen suhteen ei pitäisi tällä rosterilla olla mitään pelkoa. Bernabéulle päästään kohtalaisen vahvalla nipulla, joskin Mauro Arambarri ja Jakub Jankto kärsivät pelikieltoja. Penkiltä pääosin ponnistavat Jaime Mata ja Jonathan Silva ovat lasaretissa.

Getafe on tunnettu tiiviistä puolustuspelaamisestaan. Maalipaikat jäävät vastustajalla usein vähiin, mutta ei toki Getafe itsekään sitten maalipaikoilla juhli. Realistinen skenaario on kuitenkin lauantaille se, että Real hakkaa penkkimiehillä päätä seinään avauspuolikkaan ja toisella jaksolla ykköshevoset tulevat toimittamaan rutiinivoiton. Otetaan ohuesti Getaa +0,5:n tasoituksella lapulle ensimmäiselle jaksolle.

10 euroa pelirahaa