La Liga su 06.02. klo 22:00

Real Madrid - Granada

Laitetaanko Bernabéulla maalijuhlat pystyyn?

Torstaina Copa del Reystä lauluun passitettu Real Madrid saa vieraakseen Granadan. Piimä painaa kotijoukkueella pohkeissa ja Granadaa lähdetään kaatamaan varamiehisellä hyökkäys-tridentellä. Jauhaako Los Blancos silti kolme pistettä? Todennäköisesti, sillä Granada ei ole vastustajana sieltä kaikkein kinkkisimmästä päästä.

Karim Benzema ja Vinícius Júnior ovat siis sivussa. Ferland Mendy ja Mariano eivät pelaa myöskään. Robert Morenon poppoosta Darwin Machís on matkaamassa MLS:ään, mutta muutama hankinta tehtiin toisaalta talvitauolla, joten lähtö on paikattu vähintäänkin kelvollisesti. Santi Arias on sairastuvalla.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Peli-ideaan! Real Madrid tekee Bernabéulla varmasti maalin, vaikkei Vini-Benzema -duo ole mukana. Realin alakerta on ok-tasolla miehityksen suhteen, joskin hasardiherkkä Marcelo on vasemmalla avarissa todennäköisesti. Granadan alakertaan ei myöskään ole hirveästi luottoa, joten Real voi hyvin sen 2-3 osumaa iskeä näilläkin ukoilla kotiyleisönsä edessä.


Granadalla on hyviä optioita maalintekoon, sillä Jorge Molina ja Luis Suárez muodostavat laadukkaan kärkiparin ja Realin korkealle nousevat laitapakit luovat tilaa laitakaistoille Granadan hyödynnettäväksi. Real on lisäksi edelleen fyysisesti sellaisessa rasitustilassa, että siinäkin piilee vieraille pieni menestysmahdollisuus. Carlo Ancelottin rotaatiohalukkuus on sen verran vähäistä, että joukkueen kehäraakkiosasto piiputtaa jo talvella. Kupongille overia! Tasan kolmella maalilla veto mitätöityy.

Veto uunitetaan Betivellä, jossa pääset nauttimaan korkeista kertoimista ja laajasta kohdetarjonnasta! Nappaa bonari kierrätykseen ja lyö rahoiksi!

10 euroa pelirahaa