La Liga to 12.05. klo 22:30

Real Madrid - Levante

Maalijuhlat tilauksessa! Real Madrid viihdyttää Santiago Bernabéun yleisöä!

Torstaina tahkotaan Santiago Bernabéulla panoksellinen matsi. Real Madrid on tietenkin jo mestaruuden varmistanut, mutta Levantella riittää vielä kosolti pelattavaa sarjan tyvipäässä. Madridista olisi käytännössä voitto raavittava, sillä kuusi pistettä on matkaa viivan päälle ja kolme kierrosta on jäljellä. Kilpailijoilla on pahoja matseja jäljellä, joten toivoa on.

Carlo Ancelotti kierrättää jälleen kokoonpanoaan Mestarien liigan finaalia silmällä pitäen, mutta Karim Benzema, Vinícius Júnior ja Thibaut Courtois ovat pelivuorossa torstaina. Dani Carvajal, David Alaba, Eden Hazard, Marco Asensio, Marcelo, Gareth Bale, Dani Ceballos ja Isco ovat sen sijaan saletisti veks.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ


Vierailija on ihastuttanut loppukeväästä otteillaan ja pelitapahtumien valossa viimeiset kuusi matsia olisi Levante voinut voittaa. Näistä ei saatu kuitenkaan kasattua kuin kymmenen pistettä 18:n sijaan ja putoamispeikko on nyt täydellä painollaan niskassa. Bernabéun vierailulta sivussa ovat Carlos Clerc, Roberto Soldado, Jorde de Frutos ja Shkodran Mustafi.

Real Madridin motivaatiotilanne on otteluun lähdettäessä enemmän kuin kyseenalainen. Parhaalla mahdollisella avauksella pelaaminenkaan ei ole tässä tilanteessa tae menestyksestä – rotaatiomiehillä ainakin näyttöhaluja piisaa enemmän. Levante on superhyökkäävä nippu sille päälle sattuessaan, joten lähdetään sovittelemaan tähän astetta isompaa totals-linjaa! Maalijuhlien osuessa kohdalle nostetaan kädet ilmaan!

10 euroa pelirahaa