Mestarien liiga ke 04.05. klo 22:00

Real Madrid - Manchester City

City lähtee suosikkina Bernabéulle, mutta järjettömään Real-kertoimeen ladataan isot panokset!

Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet jopa 100 egen kierrätysvapaan ilmaisvedon lunastamiseen!

UCL-herkkua on lisää luvassa keskiviikkona, kun Real Madrid hakee Santiago Bernabéulla remontadaa Manchester Cityä vastaan. City oli avausosassa Etihadilla 4-3 -lukemin parempi ja pelillisesti niskan päällä, mutta lukuisia kauhunhetkiä koettiin myös Citizensin takalinjoilla. Real Madridia voi näissä peleissä lyödä kuin vierasta sikaa, mutta joukkue silti kykenee säilyttämään vaarallisuutensa loppuun asti. Uskomattoman hieno peli on taas luvassa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Cityllä on oltava virheisiin nollatoleranssi, koska näistä rankaistaan keskiviikkona armotta. Karim Benzema rokotti jo Chelseaa ja PSG:tä urakalla ja samaa on tiedossa, jos City-alakerrassa töhöillään. Ottelun alkuun Real tulee hyvin suurella todennäköisyydellä kaikella revittävissä olevalla raivolla ja tässä piilee jo ensimmäiset käännekohdat matsissa. Kuinka City tästä rynnistyksestä selviytyy ja onnistuuko se jopa itse hyödyntämään kotijoukkueen mahdolliset höntyilyt?


Kyle Walker & John Stones on laskettava ruutuvihkoon poissaoleviksi, vaikka Stonesilla pieni sauma kehiin onkin. Nathan Akella on myös kolhuja, joten alakerta lienee muodossa João Cancelo – Rúben Dias – Aymeric Laporte – Oleksandr Zinchenko. David Alaba voi olla veks Realilta, mutta avausosan perusteella tämä lienee valkopaidoille lähinnä hyvä uutinen. Gareth Bale ja Eden Hazard ovat todennäköisesti myös sivussa.

Painetaan kunnon paukku Real Madridin yltämiselle vähintään tasatulokseen. Carlo Ancelottin suojatit tarvitsevat matsista voiton eikä Cityllä ole luonnollisesti pakottavaa tarvetta maalintekoon tasatilanteessa. Realin avainmiehet olivat lauantaina liigan puolella levossa ja mestaruusjuhlissa tuskin on nautittu montaakaan palaa tummaa suklaata keskiviikon jo häämöttäessä. Real on hengissä, mutta haavoitettuna. Tuskin tähän tarvitsee enää alleviivata haavoitetun petoeläimen vaarallisuutta.

Näin lunastat jopa 100 € kierrätysvapaan ilmaisvedon Realin avulla:

  1. Siirry MrGreenille TÄSTÄ.
  2. Tee talletus (rekkausta ei tarvita) ja iske talletussummasi kokoinen veto Real Madrid +0,5:lle.
  3. Kun vetosi ratkeaa, ilmaisveto löytyy pelitililtäsi!
10 euroa pelirahaa