Mestarien liiga ti 09.05. klo 22:00

Real Madrid - Manchester City

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Herkullinen sauma Haalandille ja kumppaneille! Koituuko elintärkeän pelaajan poissaolo Real Madridin kohtaloksi?

Real Madrid jää kauas Espanjan pääsarjamestaruudesta, mutta nouseeko tie pystyyn myös Mestarien liigassa? Manchester City on tällä hetkellä sellaisessa vireessä, että todennäköisesti kovin moni ei usko Realin selviytyvän. Toki isännillä on vahvasti historia puolellaan, mutta juuri nyt sen lähtöasetelmat ottelupariin näyttäytyvät erittäin haastavina.

Manchester Cityn pelaajatilanne on erinomainen, kun ainoastaan Cole Palmer on takuuvarmasti sivussa Madridin vierailulla. Todennäköisesti myös Nathan Akén osalta avausosaottelu jää väliin, mutta Pep Guardiolalla vaihtoehtoja riittää. Real Madridin tilanne nimenomaan alakerrassa on täysin toinen. Eder Militão on pelikiellossa, joten todennäköisesti David Alaba nousee avaukseen. Isännillä on viime aikoina ollut suuria puolustuspelillisiä ongelmia ja Militão on ollut se nimenomainen koossapitävä voima.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Manchester City

@ManCity
RODRIGO 💬 [Last year] We did a great two games but we did not go through. But we are here again to fight with motivation. We have been very, very good this year and we arrive here in the best moment.

Kun vastapuolen arsenaalia katsotaan, huippuvireeseen päässyt Kevin De Bruyne höystettyna Bernardo Silvalla ja Ilkay Gündoganilla keskisektorilla ja Erling Haaland kirsikkana kakun päällä hyökkäyspäässä luovat kiistatta maailman kovimman uhan mille tahansa puolustuskokoonpanoolle. Pystyykö Real Madrid uskottavasti taistelemaan ja pysäyttämään edellä mainitut haaveenkaatajat ilman alakertansa tärkeintä tukipilaria? Todennäköisesti ei.

Uhmapelaajien pelivalinta avaustaistelussa on selvä. Manchester Cityä (1X2) moukaroidaan kupongille sellaisella panostuksella, että kanta ei jää epäselväksi. Vierailija tiedostaa aivan varmasti tilaisuutensa, kun vastustajan tärkein puolustuspään pelaaja on sivussa. Peruuttelua ei ole tiedossa!

Betsaa Citylle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Manchester City), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Manchester City” 25€ panoksella ja voit voittaa 55€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.