La Liga su 02.10. klo 22:00

Real Madrid - Osasuna

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tahkotaanko Santiago Bernabéulla vähämaalisesti? Navarrasta ponnistava vieras on hankala pähkinä pureksittavaksi!

La Ligan sarjakärki Real Madrid isännöi seuraavaksi erinomaisesti kauden startannutta Osasunaa Santiago Bernabéulla. Vierailija on kierrokselle lähdettäessä viidentenä, kuusi pistettä sunnuntain isäntää perässä. Osasuna on kunnostautunut alkukaudesta erityisesti puolustuspäässä – lähdetään betseihin maalimäärien kautta.

Luka Modric ja Lucas Vázquez ovat Los Blancosin ainoat poissaolijat. Karim Benzemalle maaottelutauko tuli hyvään saumaan ja ranskalaishyökkääjä on jälleen avauskunnossa sunnuntaina. Osasunalta pelikieltoa kärsivä Chimy Ávila on iso poissaolo. Rotaatio-osaston Kike Saverio on yksin sairastuvalla.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA


Osasuna-luotsi Jagoba Arrasate lähtee sunnuntain taistoon etenkin ilman Chimyä luultavasti viiden miehen tiiviillä alakerralla. Taktiikkana on saada pari kertaa pallo Ante Budimirin päähän ja sitä kautta saada verkkoa venytettyä Thibaut Courtoisin takana. Ylipäätään Osasuna on joukkue, joka sallii vastustajilleen hyvin vähän maalipaikkoja. Real Madrid niitä kuitenkin tulee saamaan, mutta jääkö maalimäärä silti maltilliseksi?

Lapulle otetaan alle 3 maalia, mille saa kelvollisia kertoimia. Arrasaten ryhmä on hioutunut vuosien saatossa mainiosti yhteen ja Realin metkut ovat joukkueella tiedossa. Kotivoitto on yhtä kaikki todennäköinen lopputulema, mutta näistä lähtökohdista hypitään silti ilomielin underin kelkkaan!