La Liga ke 27.10. klo 22:30

Real Madrid - Osasuna

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Yltääkö Osasuna pisteille Santiago Bernabéulla?

Keskiviikon viimeinen taisto Espanjassa käydään Santiago Bernabéulla Real Madridin ja Osasunan välillä. Vieraista löytyy kohtalaisen mukava vetoidea, joskin Los Blancosin suosikkiasema on luonnollisesti selviö. Lue alta, minkälaisista lähtökohdista taistoon lähdetään!

Real Madridilla on alla viikonlopulta voitokas El Clásico ja voitto oli tilastojen valossa ehkä aavistuksen onnekas. Carlo Ancelottin pelisuunnitelma toimi joka tapauksessa erinomaisesti ja Barcelonan viime aikoina jopa vähän piilossa olleita heikkouksia päästiin hyödyntämään. Realilta on sivussa illan kamppailusta Gareth Bale, Isco, Fede Valverde ja Dani Ceballos.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Real Madrid C.F.

@realmadrid
🤯 ¡Imposible quedarse con uno solo! 🤯
💥 𝑮𝑶𝑳𝑨𝒁𝑶𝑺 🆚 @CAOsasuna
#RealMadridOsasuna


Osasuna on tällä kaudella yllätysvalmis ryhmä. Jagoba Arrasaten ryhmän selkeä vahva kohta on vasen laita, josta lingotaan keskityksiä ilmassa vahvojen Kike Garcían ja Ante Budimirin nuppiin. Budimir ei tänään pelaa, mutta Chimy Ávila muodostaa Garcían kanssa yhtä kaikki vaarallisen kärkiparin. Aridane Hernández on Budimirin tavoin sivussa ja José Ángel kärsii pelikieltoa.

Pelivalintana on siis Osasuna ja tasoituslinjana +1,5. Uskon vieraiden kykenemään aiheuttamaan alkukaudesta hiukan haparoineelle Real-puolustukselle harmaita hiuksia. Papereissani Osasuna on selkeää ylempää keskikastia eikä europaikkojakaan lähdetä vielä tässä vaiheessa sulkemaan pois laskuista. Yhden maalin suuruinen kotivoitto ei järin yllättäisi ja hyvänä päivänä Los Rojillos yltää jopa pisteille.