Euroliiga ke 10.05. klo 22:00

Real Madrid - Partizan

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Älyvapaa kerroin Euroliigassa – kyseessä on korin peli!

Koriksen Euroliigassa alkavat ratkaisujen hetket olla käsillä. Real Madrid ja Partizan ovat pelanneet hurjan sarjan, jonka voittaja tulee pääsemään puolentoista viikon päästä pelattavaan Final four -turnaukseen Kaunasissa. Tähän asti sarjassa on nähty vain vierasvoittoja, ja Real Madridin olisi nyt pakko tehdä kotiareenastaan linnake – joukkueen kotikannatusta on syytelty vaisuksi, mitä se varmasti esim. Balkanin alueen seuroihin verrattuna onkin.

Real Madrid on joutunut sarjan edetessä pelaamaan myös kotimaista ACB-liigaa, kun Partizan puolestaan on saanut keskittyä pelkästään Euroliigaan. Ottelut ovat olleet verrattain tasaisia, vaikka parin ottelun sisällä on tason heittelyä tullut enemmän. Kokoonpanojen suhteen vieraat lähtevät tähän peliin käytännössä optimitilanteesta – Realilta puuttuvat polvivamman saanut Gabriel Deck sekä toisen pelin tivolissa peräti viiden pelin pannan saanut Guershon Yabusele.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Turkish Airlines EuroLeague

@EuroLeague
Two places remain ✔️

@Olympiacos_BC
@FCBbasket

Will find out who they play in Kaunas tomorrow 👀

Here is the Updated Bracket after the first Game Five tonight!

Etukäteen tähän otteluun oli odotettavissa melko tasaiset kertoimet – Realille olisi luullut tulevan painotusta vain kotiedun verran. Siksi olikin melkoinen yllätys, että Real on laitettu ottelussa todella selkeäksi kotisuosikiksi. Mitään ylitsevuotavaisia perusteluita tälle ei luulisi löytyvän, vaan kaksi kertaa Madridista tehneellä Partizanilla on täysivertaiset mahdollisuudet myös tässä ottelussa.

Klassisesti tästä voisi odottaa olevan ”korin peliä”, ja niinpä betsiä lähtee vieraille. Tarjouksesta tulee vielä maireampi, kun tsekkaat, mitä XLBetillä on tarjolla uusille pelaajille!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Kun peesaat Uhmapelaajien kohdetta, voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Betsin saa sisään turvallisin mielin, sillä vaikkei onni olisi myötä, on aina jäljellä hulppea ilmaisveto!

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Partizan voittaa 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.