La Liga la 06.11. klo 22:00

Real Madrid - Rayo Vallecano

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjanousija helisemässä Santiago Bernabéulla!

Illan viimeisessä taistossa nähdään Madridin miniderby, kun Rayo Vallecano vierailee Santiago Bernabéulla. Tällä kertaa päästään painamaan isolla Real Madridia! Rayo on ollut eittämättä yksi alkukauden suurimmista positiivisista yllätyksistä, mutta nyt voi olla kylmää kyytiä tiedossa paikallisvastustajan kotiluolassa.

Carlo Ancelotti paljasti jo pressitilaisuudessa korkean prässin, joten viihdettä ja paljon tilanteenvaihtoja on varmasti tiedossa. Realin alakerta ei ole ollut kovin hyvin organisoitu, joskin kehitysaskelia on otettu. Hyökkäyspäässä sen sijaan Karim Benzema ja Vinícius Júnior tekevät tällä hetkellä käytännössä mitä tahtovat.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden


Real pelasi keskiviikkona Shakhtar Donetskia vastaan UCL:ssä ja 2-1 -voitto oli maalitilanteiden valossa ansaittu. Pientä rasitusta lienee pohkeissa, mutta ei nojata tähän liikaa. Lasaretissa ovat Rodrygo, Gareth Bale, Fede Valverde, Dani Ceballos ja Mariano Díaz. Andoni Iraola joutuu sen sijaan matsiin ilman Martín Merquelanzia.

Iraolan Rayo on hyvin adaptatiivinen joukkue eli vastustajan pelisuunnitelmaan pystytään mukautumaan. Kaikkein suurimpia vastaan ollaan kuitenkin oltu pelillisesti helisemässä, vaikka toki tulosta on noistakin peleistä raavittu. Vedellään kuitille Madrid -1,5 eli kahden maalin voitolla päästään jo lunastamaan.